До 9 вересня – реєстрація на тренінги «Політична освіта для представників регіональних ЗМІ» в Одесі та Львові

1 Вересня 2015
2755

До 9 вересня – реєстрація на тренінги «Політична освіта для представників регіональних ЗМІ» в Одесі та Львові

2755
До 9 вересня – реєстрація на тренінги «Політична освіта для представників регіональних ЗМІ» в Одесі та Львові

«ГО «Львівський Медіафорум» та ГО «Інститут Політичної Інформації» за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні оголошують прийом заявок на участь в тренінгу «Політична освіта для представників регіональних ЗМІ». Протягом вересня відбудеться два цикли навчань: в Одесі 18-20 вересня та у Львові 24-26 вересня.

 

Організатори проводять навчання напередодні виборів для журналістів, які активно залучені в регіональних редакціях для висвітлення виборчого процесу.

 

Тренінги триватимуть три дні та охоплять наступні блоки:
- правовий - основна інформація про новий закон «Про місцеві вибори»; права журналіста;
- політичний - професійні стандарти при висвітленні виборів та виборчого процесу;політична реклама та її особливості;
- соціологічний - використання соціологічних даних у підготовці матеріалів;
- цифровий - використання «нових медіа» у журналістській роботі (навики та методи роботи з «новими медіа», збір та поширення інформації в/через соціальні медіа).

 

Аби взяти участь у конкурсі, необхідно заповнити заявку до 9 вересня 2015 р.(до 16:00): Оголошення результатів - 14 вересня 2015 р. на особисту електронну скриньку.

До у часті у тренінгу в Одесі запрошуються журналісти, які працюють в регіональних ЗМІ Одеської, Миколаївської та Херсонської областях та АР Крим, для участі у тренінгу у Львові - журналісти із Львівської, Чернівецької, Закарпатської, Івано-Франківської і Тернопільської областей.

 

Організатори покривають витрати на проживання (3 дні), харчування і транспортні витрати (проїзд до Одеси і назад). Також учасники забезпечуються навчальними матеріалами.

 

Запитання треба скеровувати Мар'яні Семенишин на електронну скриньку: msemenyshyn@gmail.com.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2755
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду