Нацрада додала канал АМС до «списку адаптованих каналів»

Нацрада додала канал АМС до «списку адаптованих каналів»

17 Серпня 2015
2779

Нацрада додала канал АМС до «списку адаптованих каналів»

2779
Нацрада додала канал АМС до «списку адаптованих каналів»
Нацрада додала канал АМС до «списку адаптованих каналів»

13 серпня Національна рада з питань телебачення та радіомовлення ухвалила рішення про доповнення Переліку іноземних програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і законодавства України, новим телеканалом АМС. Про це повідомляється на сайті Нацради.

 

З відповідним клопотанням до регулятора звернулося ТОВ «Укруниверком».

 

На сайті регуляторного органу повідомляється, що АМС - це тематичний канал фільмопоказу.

 

Ліцензію на супутникове мовлення телеканал отримав у Великобританії. Обсяг мовлення становить 24 години на добу. Мова мовлення - російська.

 

Нагадаємо, 14 серпня Нацрада оприлюднила перелік 184-х іноземних програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і українському законодавству - так званий «список адаптованих каналів». 23 липня регуляторний орган ухвалив рішення внести зміни до цього переліку, вилучивши з нього три російські канали - «Дом кино», «Русский иллюзион» і «Оружие», натомість додати 12 іноземних телеканалів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2779
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду