11 серпня – прес-конференція «Роль журналістики у війні. Досвід НАТО і України» (ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ)

11 Серпня 2015
4802

11 серпня – прес-конференція «Роль журналістики у війні. Досвід НАТО і України» (ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ)

4802
11 серпня – прес-конференція «Роль журналістики у війні. Досвід НАТО і України» (ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ)

«Львівський прес-клуб» запрошує журналістів взяти участь у прес-конференції-дискусії для ЗМІ «Роль журналістики у війні. Досвід НАТО і України».

 

Учасники:  Кетрін Каліскі, керівник групи зі зв'язків із громадськістю IІ-го етапу українсько-американських навчань «Фіарлес Гардіан-2015», капітан, ЗС США; Ендрю Хеннессі, офіцер зі зв'язків з громадськістю, майор, ЗС Канади; Кобі Мак-Найт, офіцер зі зв'язків з громадськістю, сержант, ЗС США, радіо- і тележурналіст;  Алекс Скрипничук,  офіцер зі зв'язків з громадськістю, сержант, ЗС США, газетяр; Олександр Поронюк,  керівник Західного регіонального медіа-центру МО України, полковник;  Олександр Гайн, офіцер Західного регіонального медіа-центру МО України, майор; Роман Шостак, керівник медіа-проектів ЛОГО «Львівський прес-клуб».  

 

Організатори заходу: Львівський прес-клуб і Західний регіональний медіа-центр Міноборони України.

 

Прес-конференція-дискусія відбудеться у вівторок, 11 серпня, о 13.00  за адресою: Львів, проспект Шевченка, 11, 2 поверх, Прес-клуб.

 

Трансляцію наживо можна дивитися  11 серпня з 13.00 на порталі DailyLviv.com, сайті pressclub.lviv.ua  або на You Tube.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4802
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду