Суд дав 3,5 роки позбавлення волі грабіжнику чернівецької газети «Час»

Суд дав 3,5 роки позбавлення волі грабіжнику чернівецької газети «Час»

25 Червня 2015
1750

Суд дав 3,5 роки позбавлення волі грабіжнику чернівецької газети «Час»

1750
Суд дав 3,5 роки позбавлення волі грабіжнику чернівецької газети «Час»
Суд дав 3,5 роки позбавлення волі грабіжнику чернівецької газети «Час»

Першотравневий районний суд м.Чернівці засудив до 3 років та 6 місяців позбавлення волі 51-річного мешканця міста Чернівці, який вчинив низку крадіжок, зокрема і приміщення газети «Час». Про це повідомляється на сайті прокуратури Чернівецької області.

 

«Враховуючи, те що громадянин В. свою вину визнав та частково відшкодував завдані збитки потерпілим, його засуджено до 3 років 6 місяців позбавлення волі», - йдеться в повідомленні прокуратури.

 

 

Нагадаємо, у ніч на 28 листопада минулого року вдруге за тиждень невідомі пограбували офіс редакції газети «Час» у Чернівцях. Зловмисники потрапили в приміщення через вікно на першому поверсі і вибили внутрішні двері. Журналісти викликали на місце злочину представників міліції. Криміналісти провели огляд приміщення, слідчі опитали свідків та працівників редакції.

 

Раніше, 22 листопада стало відомо, що невідомі проникли в редакцію чернівецької газети «Час» і викрали два ноутбуки, зламавши двері у приймальню та кабінет шеф-редактора. Шеф-редактор газети «Час» Петро Кобевко заявив, що пограбування на 100% пов'язане з професійною діяльністю.

 

У березні 2014 року співробітники міліції Чернівців затримали зловмисника, який брав участь в обох пограбуваннях. Ним виявився 51-річний уродженець Москви (Росія), який більше 20 років провів за ґратами, п'ять разів був судимий за майнові злочини, тричі відбував покарання у місцях позбавлення волі.

Крадій потрапляв у приміщення офісів та магазинів, пошкоджуючи вікна, двері, ролети. З редакції «Часу» він виніс три обладнання на загальну суму майже 19 тис. грн.Також він пограбував магазин та декілька офісів. Чоловікові було оголошено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1750
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду