18 червня – відкриття Фотосалону FIAP у Києві

10 Червня 2015
1809

18 червня – відкриття Фотосалону FIAP у Києві

1809
18 червня – відкриття Фотосалону FIAP у Києві

Урочисте відкриття Фотосалону і церемонія нагородження переможців конкурсу відбудеться 18 червня о 16.00 за адресою: Київ, вул. Б.Хмельницького, 8/16, «Укрінформ», зала 1.

 

Захід здійснюється під патронатом FIAP 2015/111 (Міжнародна Федерація фото мистецтв FIAP), НСФХУ та за методично-інформаційної підтримки Міністерства культури України.

 

Організатор Фотосалону - Школа фотохудожників України (IL FIAP № 2112). Головна мета Фотосалону - засобами фотомистецтва відображати красу навколишнього світу, історичну спадщину, пам'ятки історії і культури, мальовничу природу, ландшафт, архітектуру, життя та побут людей з різних країн світу, тобто, місця, де довелося помандрувати учасникам Салону.

 

В три секції (Вільна; Природа; Мандрівка) конкурсної частини Салону надіслано 1980 світлин з 40 країн світу. Журі у складі Олександра Харвата (EFIAP), Володимира Дубаса (ЕFIAP) та Олега Куцького (AFIAP) відібрало кращі фотографії, з яких 60 були відзначені медалями і дипломами FIAP, НСФХУ та Салону.

 

Кращі роботи салону і повну версію протоколу жюрі можно подивитись за посиланням http://fotosalon.photoschool.in.ua/ru/result.

 

Голова організаційного комітету Салону Валерій Левіщенко відзначив високий творчий рівень світлин, надісланих авторами з різних країни на конкурсну частину.  «Фотографії вражають своєю оригінальністю та професіоналізмом. Це стосується, як вітчизняних, так і зарубіжних авторів. Вони можуть бути яскравим прикладом не тільки для фотографів-початківців, але й  для досвідчених митців», - сказав він.

 

На відкриття запрошуються автори-переможці з України, представники дипкорпусів країн іноземних переможців, державні діячі, представники шоу-бізнесу та ЗМІ.

 

Вхід вільній.

 

Телефон для довідок: 097-212-08-19.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1809
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду