Зниклий на Житомирщині журналіст видання «Житомир.Today» знайшовся

Зниклий на Житомирщині журналіст видання «Житомир.Today» знайшовся

8 Червня 2015
2217

Зниклий на Житомирщині журналіст видання «Житомир.Today» знайшовся

2217
Зниклий на Житомирщині журналіст видання «Житомир.Today» знайшовся
Зниклий на Житомирщині журналіст видання «Житомир.Today» знайшовся

7 червня головний редактор інтернет-видання «Житомир.Today» Ганна Данюк-Черкашина повідомила, що 6 червня зник кореспондент «Житомир.Today», громадський активіст Василь Хомюк. Про це повідомляє Інститут масової інформації (ІМІ).

 

«Зранку того ж дня він за редакційним завданням від'їхав до села Дениші Житомирської області задля висвітлення Всеукраїнського дитячо-юнацькі ігри "Юний альпініст - 2015". Востаннє виходив на зв'язок 6 червня близько 11.55, повідомивши, що повертається до редакції. Після того зв'язок з Василем припинився. Досі ніхто не знає, де він», - цитує ІМІ головреда.

 

Ганна Данюк-Черкашина також навела прикмети зниклого журналіста і підкреслила, що він міг мати при собі журналістське посвідчення кореспондента сайту «Житомир.Today». Станом на 16.30 7 червня про місце перебування Василя Хомюка ще було нічого невідомо. Редакція повідомила про зникнення журналіста в міліцію.

 

Пізніше вона повідомила, що кореспондент Василь Хомюк знайшовся 7 червня о 19 годині.

 

«Василь сам прийшов до редакції. За його словами, пропав у зв'язку з непередбаченими сімейними обставинами. Можливості зв'язатися не було, бо втратив телефон. Оскільки кореспондент був оголошений в розшук, відправився давати свідчення міліції», - повідомила головний редактор і подякувала «всім тим людям, які долучилися до пошуку, переживали та підтримували».

 

Нагадаємо, Депутат Житомирської міської ради, перший заступник голови Луганської цивільно-військової адміністрації Михайло Пухтаєвич приніс вибачення житомирській журналістці каналу «112 Україна» Олені Галагузі за інцидент, що стався 7 травня, коли він вихопив у журналістки телефон.

 

«Детектор медіа»

Фото  - Facebook Ганни Данюк-Черкашиної

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2217
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
бетман
3268 дн. тому
ісусік
бетман
3268 дн. тому
вася {CENSORED}
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду