Гройсман: Цінуйте довіру людей

Гройсман: Цінуйте довіру людей

6 Червня 2015
1716

Гройсман: Цінуйте довіру людей

1716
Гройсман: Цінуйте довіру людей
Гройсман: Цінуйте довіру людей

Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман привітав журналістів України з професійним святом. Текст звернення опубліковано на сайті Парламенту.

 

«Щиро вітаю вас з професійним святом! Ваша робота є дуже важливою. Адже саме ви формуєте світогляд суспільства», - йдеться у тексті пана Гройсмана.

 

Він нагадав, що роль журналістів під час Помаранчевої революції та Революції гідності була «надзвичайно великою». «Завдяки вашій допомозі і підтримці українці зуміли відстояти гідність нації. Професійний та об'єктивний журналіст завжди є рушієм змін та прогресу», - зазначив голова Верховної Ради.


Також він підкреслив, що після двох революцій, в умовах зухвалої агресії слово журналістів «стає ще більш вагомим». «Від того, що і як ви пишете, знімаєте, фільмуєте і мовите, залежать поінформованість та настрої наших громадян, а отже, і всього суспільства, і, звичайно, образ нашої Вітчизни в очах світу», - акцентував, зокрема, він.

 

«Бажаю вам і вашим родинам миру, здоров'я і натхнення. Цінуйте довіру людей, яку ви щоденно виборюєте своєю копіткою, нерідко пов'язаною із ризиком для життя роботою. Україна - понад усе, і ми всі працюємо заради її щасливого сьогодення і майбутнього», - завершив своє привітання Володимир Гройсман.

 

Нагадаємо, Нагадаємо, у своєму привітанні із Днем журналіста Президент Петро Порошенко пообіцяв, що завжди підтримуватиму тих, хто шукає і поширює правду.

 

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк, у свою чергу, запевнив: «Ми зробимо все, щоби утиски цієї свободи, переслідування журналістів і нападки на них назавжди залишилися в історії».

 

«Детектор медіа»

Фото - http://www.rada.gov.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1716
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду