5 червня – оголошення підсумків конкурсу «Текст-2015»

3 Червня 2015
1627

5 червня – оголошення підсумків конкурсу «Текст-2015»

1627
5 червня – оголошення підсумків конкурсу «Текст-2015»

5 червня відбудеться прес-конференція з нагоди оголошення підсумків роботи відкритого конкурсу журналістів, які пишуть, «Текст-2015».

 

«Текст» - це відкритий конкурс для журналістів, які пишуть. 2015 року проводиться вдруге. Конкурс покликаний об'єднати журналістську спільноту друкованих та інтернет-ЗМІ, представників зарубіжних друкованих ЗМІ в єдиному професійному просторі.

 

У прес-конференції візьмуть участь засновники і спонсори конкурсу Гарік Корогодський та Юрій Сапронов, члени журі конкурсу Зураб Аласанія, Наталя Влащенко, Юрій Володарський, Олег Єльцов, Ольга Мусафірова, Віктор Шлинчак, голова відбіркової комісії конкурсу Тетяна Ковтун та офіційні партнери конкурсу.

 

Прес-конференція відбудеться в прес-центрі інформаційно-аналітичного агентства «Главком» за адресою: м. Київ, вул. Шовковична, 8/20. Початок - об 11:00.

 

Акредитація: e-mail: k.txt@ukr.net, тел.: +38 093-375-81-52. Контактна особа - Наталя Єршова.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1627
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду