У Києві стартувала дитячо-юнацька «Прес-весна»

У Києві стартувала дитячо-юнацька «Прес-весна»

23 Травня 2015
1555

У Києві стартувала дитячо-юнацька «Прес-весна»

1555
У Києві стартувала дитячо-юнацька «Прес-весна»
У Києві стартувала дитячо-юнацька «Прес-весна»

22 травня у Києві розпочав роботу ХІІІ Міжнародний фестиваль-конкурс дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах». Про це повідомляють організатори форуму.

 

Ініціатор заходу - інформаційно-творче агентство «Юн-прес» Київського Палацу дітей та юнацтва. Організаторами виступають Міністерство освіти і науки України, Департамент освіти і науки, молоді та спорту Київміськдержадміністрації та київський Палац дітей та юнацтва.

 

Учасниками форуму є юні журналісти з регіонів України та з інших країн світу (Азербайджан, Білорусь, Палестина, Польща та Молдова). Цього року їх 258.

 

22 травня стартував журналістський марафон, де всі команди матимуть змогу зустрітись. «Перша половина дня проходить активно, адже марафон включає в себе станційну гру, яка дає змогу командам продемонструвати свої теоретичні знання на практиці та додати собі декілька балів до маршрутного листа, - розповідають організатри. - Потім, знову ж таки, в рамках марафону - учасники висадять чорнобривці на традиційній Алеї Прес-весни, на знак зустрічі та міцної дружби».

 

Другий фестивальний день - 23 травня - присвячений відвідуванню медіацентрів журналістських вишів. Також учасники фестивалю долучилися до інтернет-діалогу, тема якого «Місце молоді в сучасному медіа ландшафті» за участі представників США, Сербії, Азербайджану, Білорусі та України. Ідеться під час діалогу про особливості спілкування молоді та ЗМІ.

 

24 травня учасники фестивалю присвятять час, зокрема, творчим зустрічам із випускниками, соціальними партнерами та іншими гостями агентства «Юн-Прес».

 

Особливістю цьогорічного фестивалю стало активне залучення медіа-фахівців - для того, щоб відкрити нові можливості журналістів-початківців.

 

«Детектор медіа»

 

 

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1555
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду