«Новая газета» призупиняє роботу в Чечні

«Новая газета» призупиняє роботу в Чечні

17 Травня 2015
2123

«Новая газета» призупиняє роботу в Чечні

2123
«Новая газета» призупиняє роботу в Чечні
«Новая газета» призупиняє роботу в Чечні

Редакція російської «Новой газеты» заявила про те, що тимчасово призупиняє роботу у Чечні. Про це повідомляється на сайті видання.

 

Представники видання готують заяву до Слідчого комітету Росії щодо факту перешкоджання законній діяльності журналіста. Вони хочуть оскаржити інцидент14 травня. Цього дня, зазначається на сайті «Новой газеты» спеціальний кореспондент видання Олена Мілашина вирушила село Байтаркі для перевірки повідомлення про факт порушення Конституції Російської Федерації та інших законодавчих норм.

 

Нагадаємо, вона готувала матеріал про 17-річну дівчину, яку нібито змушують одружитися з головою місцевого відділення поліції, одруженим  57-річним Наджидом Гучиговим. Журналістка відзначила, що пан Гучигов погрожував родині дівчини у випадку, якщо її не віддадуть заміж за нього.


Олена Мілашина отримала попередження від поліції, коли намагалася дізнатися більше подробиць історії, і була змушена була поїхати з Чечні через небезпеку для свого життя.


На час проведення розслідування «Нова газета» призупиняє роботу у Чечні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2123
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду