З Івано-Франківської ОДТРК звільнився гендиректор

З Івано-Франківської ОДТРК звільнився гендиректор

18 Квітня 2015
2040

З Івано-Франківської ОДТРК звільнився гендиректор

2040
З Івано-Франківської ОДТРК звільнився гендиректор
З Івано-Франківської ОДТРК звільнився гендиректор

Генеральний директор Івано-Франківської ОДТРК Володимир Приймак залишив свою посаду у зв'язку з виходом на пенсію. Про це «Телекрииці» повідомили у Державному комітеті телебачення і радіомовлення України.

 

Володимира Приймака було призначено гендиректором 13 січня 2014 року наказом Держкомтелерадіо. Пан Приймак – Заслужений журналіст України, лауреат премії «Золоте перо», заступник голови обласної організації Партії регіонів. Народився в селі Вільхівцях Городенківського району. Закінчив факультет журналістики Львівського університету ім. Івана Франка. 

 

Як уточнили у Держкомтелерадіо, на заміщення посади чільника Івано-Франківської ОДТРК буде оголошено конкурс. Такі ж конкурси проводитимуться для ОДТРК Одеси, Луганська, Львова та інших.

 

Нагадаємо, Івано-Франківська ОДТРК - єдина, яка до січня 2015 мала лише радіомовлення. Держава так і не виділила кошти на створення телемовлення, тож працівники вирішили запустити його самотужки. Експерти моніторигу ГО «Детектор медіа» відзначили, що в контенті ОДТРК забагато джинси. Як відреагував колектив на таке твердження і як улаштований Франківський мовник, розповіли журналісти «ВідеоТеКи».

 

«Детектор медіа»

Фото - http://www.blitz.if.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2040
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду