8 квітня – презентація збірки репортажів Наталі Гуменюк «Майдан Тахрір. У пошуках втраченої революції»

7 Квітня 2015
1973

8 квітня – презентація збірки репортажів Наталі Гуменюк «Майдан Тахрір. У пошуках втраченої революції»

1973
8 квітня – презентація збірки репортажів Наталі Гуменюк «Майдан Тахрір. У пошуках втраченої революції»

Центр візуальної культури та «Політична критика» запрошують на презентацію збірки репортажів Наталі Гуменюк «Майдан Тахрір. У пошуках втраченої революції», що відбудеться у середу, 8 квітня, о 19:00.

 

«Майдан Тахрір» - збірка репортажів Наталі Гуменюк, написаних під час її подорожей Близьким Сходом у часи революційних перетворень. Героїв цієї книжки - активістів і музикантів, блогерів і кібердисидентів, військових та ісламістів, художників та повстанців - об'єднує досвід демократичного повстання проти влади. Тексти, написані урозпал «арабської весни», безпосередньо резонують із досвідом українського суспільства після Майдану.

 

Наталя Гуменюк - українська журналістка, співзасновниця Hromadske.TV, очолює проект Hromadske International. Висвітлювала події у понад 50 країнах світу. З 2001 року працювала журналісткою-міжнародницею на різних українських телеканалах. З 2011 року як фрілансерка висвітлювала протести в різних регіонах світу, досліджуючи розвиток суспільства в умовах конфліктів та революцій. Упродовж останнього року готує репортажі про ситуацію в Криму та на Донбасі, а також зовнішні відносини України.

 

Презентація відбудеться за участі авторки. Модератор - Олексій Радинський.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1973
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду