До 15 травня – подача робіт на конкурс LOVEDONbas

6 Квітня 2015
4591

До 15 травня – подача робіт на конкурс LOVEDONbas

4591
До 15 травня – подача робіт на конкурс LOVEDONbas

Українська миротворча школа і «Громадське телебачення Донбасу» оголошують конкурс на краще фото, відео та есе про привабливий Донбас.

 

До участі в конкурсі запрошуються мешканці Донецької та Луганської областей, а також люди, які народилися і жили там, але згодом переїхали.

 

«Покажіть людям Донбас, який ви самі любите, і який можуть полюбити мешканці України та всього світу. Покажіть цікавих людей, красиву природу, невідому історію і все, що зможе змінити уявлення інших людей про ваш рідний Донбас», - закликають організатори.

 

Роботи приймаються до 15 травня 2015 року.

 

Вимоги до матеріалів:

- Тривалість відео - до 5 хвилин.

- Розрізнення фото не менше 5 мегапікселей.

- Розмір есе - не менше 2000 знаків.

 

Переможці в кожній з трьох номінацій -  «Фото», «Відео» та «Есе» - отримають флагманський смартфон з високоякісною камерою.

 

Передбачені також заохочувальні призи - сертифікати на придбання платних сервісів стрімінгу, професійних аплетов та реклами в соціальних мережах. Члени журі обіцяють також спеціальні призи. Автори трьох найкращих робіт в кожній категорії отримають Європейські призи від Предствництва Європейського Союзу в Україні.

 

Для участі в конкурсі необхідно заповнити цю форму, в якій вказати посилання на свою роботу, попередньо завантаживши її на сервіс ex.ua.

 

Журі конкурсу:

Віталій Сізов - головний редактор Громадського телебачення Донбасу

Наталія Зубар - голова правління Інформаційного центру «Майдан Моніторинг», координатор Української миротворчої школи, Харків

Ігор Семиволос - виконавчий директор Центру близькосхідних досліджень, координатор Української миротворчої школи, Київ

Олексій Курка - Посольство Великої Британії в Україні

Лариса Івшина - головний редактор газети «День», Київ

Борис Шустерман - кінорежисер, Харків

Юрій Макаров - журналіст, Київ

Агнешка Ромашевська - директор телекомпанії «Белсат», Варшава

Гжегош Пєхота - директор з розвитку та іновацій «Газета Виборча», віце-президент фонда Agora, Варшава

Віталій Овчаренко - координатор Інформаційного центру «Майдан Моніторинг» по Донеччині, кандидат історичних наук.

 

Роботи переможців будуть оформлені у мультимедійну виставку, яку представлять на Донецькому медіафорумі в Києві 23 травня 2015 року. Пізніше виставка демонструватися на заходах Української миротворчої школи як в Україні, так і за кордоном. Переможці будуть запрошені на Форум і на інші заходи Школи.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4591
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду