На Чернігівщині журналіста вигнали з сесії Сядринської сільради

На Чернігівщині журналіста вигнали з сесії Сядринської сільради

19 Лютого 2015
3055

На Чернігівщині журналіста вигнали з сесії Сядринської сільради

3055
На Чернігівщині журналіста вигнали з сесії Сядринської сільради
На Чернігівщині журналіста вигнали з сесії Сядринської сільради

Журналіста чернігівського інтернет-видання «Північний вектор» Віктора Татарина вигнали з сесії Сядринської сільської ради (Корюківський район, Чернігівська область). Про  це повідомляє Інститут масової інформації  (ІМІ).

 

Інцидент стався у понеділок, 16 лютого. Віктора Татарина вигнав із зали депутат Іван Кукуюк, колишній прихильник Партії регіонів.

 

За словами пана Татарина, він не потрапив на сесію, де мало розглядатися питання про вотум довіри сільській голові Світлані Прокопчук, яку більшістю голосів таки були знято з займаної посади.

 

«У сільраді розпочалася сесія. Я спробував зайти. Більшість депутатів почала кричати, щоб мене не було на сесії. Я зайшов у приміщення, і Іван Кукуюк направився на мене й почав силою випихати мене з зали засідання. Потім давай кричати, що вони прийняли рішення провадити пленарне засідання в закритому режимі. Я залишився за дверима в коридорі», - повідомив журналіст.

 

Віктор Татарин вважає, що депутати вирішили не пускати його на сесію через те, що минулого разу він зняв на камеру засідання сільради та виклав відео на YouТube.

 

Нагадаємо, 25 листопада у селі Крижанівка (Комінтернівський район, Одеська область) журналіста телекомпанії «Круг» Сергія Колодяжного вигнали з сесії Крижанівської сільської ради.

 

Вероніка Коробенюк для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3055
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду