Знімальна група Russia Today потрапила під обстріл

Знімальна група Russia Today потрапила під обстріл

6 Лютого 2015
4401

Знімальна група Russia Today потрапила під обстріл

4401
Знімальна група Russia Today потрапила під обстріл
Знімальна група Russia Today потрапила під обстріл

6 лютого російський телеканал Russia Today повідомив, що п'ятеро членів його знімальної групи - кореспонденти Роман Косарєв і Анна Книшенко, а також оператор Сергій Грушин, асистент оператора Микола Бочаров і стрінгер Павло Клімов - потрапили під обстріл біля міста Вуглегірська Донецької області. Про це йдеться на сайті телеканалу.

 

За їхніми словами, це сталося на блокпосту біля виїзду з міста Вуглегірська. Медійники не постраждали.

 

«Ми потрапили під обстріл. Ховаємося. Кулі летіли від нас у двох-трьох метрах. Це було на блокпосту на виїзді з Вуглегірська. Колона зупинилася, і по нас відкрив вогонь снайпер. Ми лягли на землю», - розповів кореспондент Роман Косарєв.

 

За інформацією Russia Today, під обстріл також потрапили журналісти телеканалу «Россия 24», зокрема на місці події був кореспондент Артем Кол.

 

Російський канал стверджує, що це був обстріл з боку українських військових.

 

Нагадаємо, 20 січня російський телеканал «Россия-24» (ВДТРК) повідомив, що його знімальна група потрапила під мінометний обстріл в центрі Донецька.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4401
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду