ATR відновив ефірне мовлення

ATR відновив ефірне мовлення

26 Січня 2015
3288

ATR відновив ефірне мовлення

3288
ATR відновив ефірне мовлення
ATR відновив ефірне мовлення

Кримськотатарський телеканал ATR відновив мовлення в аналоговому ефірі, яке було відсутнє протягом декількох годин. Наразі ефір каналу можна також спостерігати через супутник та на сайті ATR, повідомляє видання «Крим.Реалії».

 

Ефірний сигнал каналу зник невдовзі після початку обшуків на каналі.

 

Слідчі дії співробітників Слідчого комітету та Центру з протидії тероризму й далі тривають, про що повідомила генеральний директора ATR Ельзара Іслямова.

 

Нагадаємо, зранку 26 січня в Сімферополі озброєні силовики, у тому числі ОМОН, оточили будівлю кримськотатарського телеканалу ATR та організували обшук.

 

«Мета "візиту" - вилучити всю інформацію про торішній (26 лютого) мітинг під стінами кримського парламенту. У нас вилучають сервер. У кожному кабінеті обшук», - повідомила у Facebook заступник генерального директора ATR з інформаційної політики Ліля Буджурова.

 

Унаслідок обшуку в ATR було вилучено сервер і відключено ефірне мовлення.

 

Ліля Буджурова звернулася в прямому ефірі до телеглядачів і засудила дії місцевої влади, з дозволу якої силовики увірвалися на телеканал. Пані Буджурова не виключає, що обшук на телеканалі триватиме до ранку.

 

Біля будівлі телекомпанії почали збиратися телеглядачі, шанувальники АТR. Заступник голови Меджлісу кримських татар Ахтем Чийгоз, який прибув на місце події, назвав ситуацію, що склалася на телеканалі, елементом залякування кримських татар.

 

Представник ОБСЄ з питань свободи ЗМІ Дуня Міятович засудила рейд силовикыв на кримськотатарський телеканал ATR.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3288
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду