До 18 січня – реєстрація на тренінг «Виконання Угоди про асоціацію з ЄС – нові виклики та нові можливості для журналістів»

12 Січня 2015
3238

До 18 січня – реєстрація на тренінг «Виконання Угоди про асоціацію з ЄС – нові виклики та нові можливості для журналістів»

3238
До 18 січня – реєстрація на тренінг «Виконання Угоди про асоціацію з ЄС – нові виклики та нові можливості  для журналістів»

Молодіжна громадська організація «Сучасний Формат» за підтримки «Європейської програми» Міжнародного фонду «Відродження» запрошує журналістів та редакторів друкованих та електронних ЗМІ з Харківської, Полтавської, Сумської, Луганської областей до участі у дводенному тренінгу «Виконання Угоди про асоціацію з ЄС - нові виклики та нові можливості  для журналістів», який відбудеться 23-24 січня (п'ятниця-субота) у Харкові.

 

У разі зацікавлення можуть бути розглянуті заявки на участь у тренінгу і від учасників із інших областей України.

 

В якості тренерів проекту вступатимуть Сергій Сидоренко, редактор сайту «Європейська правда» та Анатолій Марциновський (Internews-Україна, «Газета по-українськи»).

 

Тренінг включатиме теоретичні, практичні заняття та обмін досвідом з експертами проекту. Учасники зможуть поглибити розуміння процесу євроінтеграції, підвищать свою поінформованість щодо різних аспектів тематики (економічних, політичних, візової проблематики тощо), а також отримають навички пошуку "європейських" інформаційних приводів, які цікаві місцевій аудиторії.

 

Участь у тренінгу безкоштовна. Учасникам з інших міст за потреби буде забезпечено проживання у Харкові.

 

Для участі у тренінгу необхідно до 18 січня заповнити онлайн-анкету та надіслати на електронну пошту   mgo.sformat@gmail.com (у темі листа зазначити «Тренінг») сканкопію супровідного листа від редакції, який свідчить про сприяння участі працівника у тренінгу.

 

Партнерська організація у Харкові - Міжнародний інститут регіональної преси та інформації.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3238
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду