У газетному кіоску в центрі Львова вбито продавчиню (ФОТО)

У газетному кіоску в центрі Львова вбито продавчиню (ФОТО)

25 Грудня 2014
3499

У газетному кіоску в центрі Львова вбито продавчиню (ФОТО)

3499
У газетному кіоску в центрі Львова вбито продавчиню (ФОТО)
У газетному кіоску в центрі Львова вбито продавчиню (ФОТО)

Сьогодні, 25 грудня, о 9.30 до правоохоронців надійшло повідомлення від кур'єра, котрий розвозить пресу про те, що він виявив у одному з газетних кіосків, який розташований у центрі Львова, тіло жінки з ознаками насильницької смерті. Про це повідомляє ГУ МВС України у Львівській області.

 

На місці події працює слідчо-оперативна група та експерти науково-дослідницького експертно-криміналістичного центру ГУ МВС України у Львівській області.

 

Правоохоронці звертаються до можливих очевидців події із проханням повідомити на оперативний номер «102» будь-яку інформацію, що допоможе у розкритті цього злочину. Анонімність гарантовано.

 

 

 

 

 

Нагадаємо, Національна спілка журналістів України (НСЖУ) звернулась до Комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформаційної політики, Кабінету міністрів та Президента України з вимогою внести зміни до норм, якими передбачається обкласти податком на додану вартість (ПДВ) продаж, передплату та доставку періодичних друкованих видань.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3499
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Микс
3564 дн. тому
А при чем здесь ваше "нагадаемо"???? Или объяснитесь, или это уже похоже на: "Вбыто жинку в жовтому капелюси. Нагадаемо, М"яки мебли з жовтым оздобленням перемогли на конкурси дызайнэрив интеръерив"
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду