«Відео Інтернешнл» закрив бізнес в Україні через незадовільні фінансові показники

29 Січня 2013
6525
29 Січня 2013
13:28

«Відео Інтернешнл» закрив бізнес в Україні через незадовільні фінансові показники

6525
«Відео Інтернешнл» закрив бізнес в Україні через незадовільні фінансові показники

Найбільший продавець реклами в Росії «Відео Інтернешнл» залишає український ринок. Компанія закрила свій офіс в Україні через незадовільні фінансові показники. Про повідомляє «Комерсант-Україна» з посиланням на гендиректора «Відео Інтернешнл Україна» Іварса Белта.

 

Офіс «Відео Інтернешнл» в Україні з січня цього року припинив свою операційну діяльність, зараз компанія погашає всі кредити, після чого буде закрита.

 

«Відео Інтернешнл» закриває також всі свої бізнеси за межами Росії і ліквідує управляючу компанію «Відео Інтернешнл Проджектс». Решта підрозділів в Казахстані і Білорусі відтепер підпорядковані компанії «Відео Інтернешнл тренд».

 

Як зазначає «Комерсант-Україна», у попередні два десятиліття «Відео Інтернешнл» була ключовим гравцем на рекламних ринках країн СНД, але зберегти свої лідерські позиції група не змогла. За останні п'ять років компанія пішла з Молдови, Грузії та Азербайджану. Її представник Єлизавета Свиридова стверджує, що «вивчення рекламних ринків інших країн, в яких "Відео Інтернешнл" бачить можливості ведення бізнесу, продовжиться». Але джерело «Комерсант-Україна» в групі пояснює закриття «Відео Інтернешнл Проджектс» небажанням групи далі розвивати свою присутність в СНД.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», сейлз-хаус Media International у 2013 році продаватиме рекламу  на восьми каналах: TBі, «24», Maxxi-TV, «Малятко-ТБ», «Еко-ТВ», Music Box, «Гумор-ТБ» і UBR. Про це «Детектор медіа» розказав керівник компанії Валерій Маштаков. Усі ці телеканали минулого року були клієнтами сейлз-хаусу «Відео інтернешнл Україна», який припинив своє існування.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6525
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду