detector.media
29.01.2013 13:28
«Відео Інтернешнл» закрив бізнес в Україні через незадовільні фінансові показники

Найбільший продавець реклами в Росії «Відео Інтернешнл» залишає український ринок. Компанія закрила свій офіс в Україні через незадовільні фінансові показники. Про повідомляє «Комерсант-Україна» з посиланням на гендиректора «Відео Інтернешнл Україна» Іварса Белта.

 

Офіс «Відео Інтернешнл» в Україні з січня цього року припинив свою операційну діяльність, зараз компанія погашає всі кредити, після чого буде закрита.

 

«Відео Інтернешнл» закриває також всі свої бізнеси за межами Росії і ліквідує управляючу компанію «Відео Інтернешнл Проджектс». Решта підрозділів в Казахстані і Білорусі відтепер підпорядковані компанії «Відео Інтернешнл тренд».

 

Як зазначає «Комерсант-Україна», у попередні два десятиліття «Відео Інтернешнл» була ключовим гравцем на рекламних ринках країн СНД, але зберегти свої лідерські позиції група не змогла. За останні п'ять років компанія пішла з Молдови, Грузії та Азербайджану. Її представник Єлизавета Свиридова стверджує, що «вивчення рекламних ринків інших країн, в яких "Відео Інтернешнл" бачить можливості ведення бізнесу, продовжиться». Але джерело «Комерсант-Україна» в групі пояснює закриття «Відео Інтернешнл Проджектс» небажанням групи далі розвивати свою присутність в СНД.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», сейлз-хаус Media International у 2013 році продаватиме рекламу  на восьми каналах: TBі, «24», Maxxi-TV, «Малятко-ТБ», «Еко-ТВ», Music Box, «Гумор-ТБ» і UBR. Про це «Детектор медіа» розказав керівник компанії Валерій Маштаков. Усі ці телеканали минулого року були клієнтами сейлз-хаусу «Відео інтернешнл Україна», який припинив своє існування.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY