Парламентський комітет оголосив конкурс на вакантне місце члена Нацради

23 Листопада 2012
10608
23 Листопада 2012
18:12

Парламентський комітет оголосив конкурс на вакантне місце члена Нацради

10608
Нового члена Нацради обиратиме вже новий склад Верховної Ради
Парламентський комітет оголосив конкурс на вакантне місце члена Нацради

Парламентський Комітет з питань свободи слова та інформації оголосив про відбір кандидатур на заміщення вакантної посади члена Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

 

Оголошення опубліковано сьогодні, 23 листопада, в газеті «Голос України» № 223.

 

Пропозиції щодо кандидатур приймають протягом 21 дня від дати оприлюднення оголошення.

 

Протягом 14 днів після закінчення терміну прийняття пропозицій комітет попередньо обговорює запропоновані кандидатури і вносить на розгляд Верховної Ради відповідне подання по кожній кандидатурі з висновками і рекомендаціями.

 

Таким чином, нового члена Нацради обиратиме вже новий склад Верховної Ради.

 

Суб'єктами права подання кандидатур на посаду члена Нацради є депутатські фракції у Верховній Раді та всеукраїнські об'єднання громадян у галузі діяльності ЗМІ.

 

Пропозиції слід подавати за адресою: м. Київ, вул. Грушевського, 5, Верховна Рада України, Комітет з питань свободи слова та інформації.

 

Нагадаємо, 14 листопада Нацрада своїм рішенням задовольнила заяву Оксани Калетник (Єлманової) про звільнення з посади члена Нацради. 21 листопада, після відпустки, пані Калетник звільнилася.

 

Оксана Калетник була обрана народним депутатом у мажоритарному одномандатному виборчому окрузі № 16 у Вінницькій області. За інформацією «Української правди» пані Калетник претендує на посаду заступника голови Верховної Ради від Комуністичної партії.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10608
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
витявасяюра
4169 дн. тому
сейчас алкоголики кабельные начнут себя выдвигать на членов.... :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду