detector.media
23.11.2012 18:12
Парламентський комітет оголосив конкурс на вакантне місце члена Нацради
Нового члена Нацради обиратиме вже новий склад Верховної Ради

Парламентський Комітет з питань свободи слова та інформації оголосив про відбір кандидатур на заміщення вакантної посади члена Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

 

Оголошення опубліковано сьогодні, 23 листопада, в газеті «Голос України» № 223.

 

Пропозиції щодо кандидатур приймають протягом 21 дня від дати оприлюднення оголошення.

 

Протягом 14 днів після закінчення терміну прийняття пропозицій комітет попередньо обговорює запропоновані кандидатури і вносить на розгляд Верховної Ради відповідне подання по кожній кандидатурі з висновками і рекомендаціями.

 

Таким чином, нового члена Нацради обиратиме вже новий склад Верховної Ради.

 

Суб'єктами права подання кандидатур на посаду члена Нацради є депутатські фракції у Верховній Раді та всеукраїнські об'єднання громадян у галузі діяльності ЗМІ.

 

Пропозиції слід подавати за адресою: м. Київ, вул. Грушевського, 5, Верховна Рада України, Комітет з питань свободи слова та інформації.

 

Нагадаємо, 14 листопада Нацрада своїм рішенням задовольнила заяву Оксани Калетник (Єлманової) про звільнення з посади члена Нацради. 21 листопада, після відпустки, пані Калетник звільнилася.

 

Оксана Калетник була обрана народним депутатом у мажоритарному одномандатному виборчому окрузі № 16 у Вінницькій області. За інформацією «Української правди» пані Калетник претендує на посаду заступника голови Верховної Ради від Комуністичної партії.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY