Розинська показала довідку, що вона не була п’яна під час конфлікту з ДАІ (ОНОВЛЕНО)

10 Травня 2012
17082
10 Травня 2012
18:57

Розинська показала довідку, що вона не була п’яна під час конфлікту з ДАІ (ОНОВЛЕНО)

17082
Телеведуча стверджує, що пройшла медичну експертизу
Розинська показала довідку, що вона не була п’яна під час конфлікту з ДАІ (ОНОВЛЕНО)

Телеведуча Наталія Розинська заявляє, що інформація міліції про чотири складені на неї адміністративні протоколи не відповідає дійсності, оскільки в неї є копія лише одного такого протоколу (.jpg). Про це вона повідомила «Детектор медіа», надавши копії відповідних документів.

 

У ньому йдеться про те, що вона відмовилася від огляду на стан алкогольного, наркотичного та іншого сп'яніння. У своїх поясненнях у протоколі ведуча написала, що вона не відмовляється, а навпаки наполягає на освідуванні.

 

За її словами, правоохоронці з Голосіївського райвідділу міліції, яких вона викликала на місце свого конфлікту з ДАІ, надали їй направлення (.jpg) на встановлення характеру і тяжкості тілесних ушкоджень. Наталія Розинська стверджує, що у травмпункті встановили, що в неї були легкі тілесні ушкодження й була навіть підозра на струс мозку, але знімок її не підтвердив.

 

Також пані Розинська повідомила, що здала аналіз, який не виявив у її крові спирту. Аналіз вона, за її словами, здавала в ніч на 3 травня, близько першої години ночі, оскільки конфлікт з ДАІ тривав із 17:30 до 23-ї години).

 

 


 

«Речник міліції Володимир Поліщук мене оббрехав, заявляючи про те, що на мене складено чотири адмінпротоколи і що я не проходила освідування. Я йому сказала, і це зафіксували камери ТВі і "Надзвичайних новин", що звертатимуся з позовом про захист честі й гідності, щоб він вибачився. Натомість Поліщук погрожував, що проти мене буде відкрито три кримінальні справи: одна за непокору міліції, друга за перешкоджання діяльності міліції і третя ще за щось», - заявила Наталія Розинська.

 

Телеведуча також має намір провести експертизу ролика, оприлюдненого на YouTube невідомими, щоб довести, що його було змонтовано. «Буде дві експертизи - одна приватна й одна державна, яку проводитиме установа при МВС. Сам ролик не відображає дійсної картини подій, що сталися», - наголосила пані Розинська.

 

ДОДАНО

 

У коментарі «Детектор медіа» Володимир Поліщук зазначив, що повідомлення про події 2 травня за участю Наталії Розинської він зробив на основі офіційної інформації департаменту ДАІ України.

 

У повідомленні ДАІ йшлось, що проти Наталії Розинської складено чотири адміністративні протоколи (за словами Володимира Поліщука, це вже доведено у ході службового розслідування ДАІ): за невиконання вимог дорожніх знаків, вимог працівника міліції про зупинку, ненадання водійського посвідчення та реєстраційних документів і за відмову від проходження медичного огляду на стан сп'яніння.

 

У відповідь на твердження Наталії Розинської, що вона не відмовлялася від огляду на стан сп'яніння та здала відповідний аналіз, який не виявив у її крові спирту, пан Поліщук додав: «Працівники ДАІ мають право спрямувати її на медичну експертизу. І вона відмовилась це зробити на вимогу ДАІ. А далі на місці діяла слідчо-оперативна група і, можливо, після цього за поданням слідчо-оперативної групи Голосіївського райуправління вона пройшла медичний огляд».

 

Закиди ведучої про те, що нібито Поліщук погрожував відкрити проти неї три кримінальні справи, за словами самого пана Поліщука, не відповідають дійсності: «Я проінформував її, що прокуратура має право за статтею 342 та 343 порушувати кримінальну справу. Але це рішення може приймати не міліція, а прокуратура. Стаття 342 - опір представникові правоохоронних органів під час виконання ними завдань з охорони громадського порядку - передбачає до 2 років позбавлення волі. А наступна стаття передбачає відповідальність за втручання в діяльність працівника правоохоронного органу. Але вона передбачає меншу санкцію обмеження волі, арешт до 6 місяців».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17082
Читайте також
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
распутин
4368 дн. тому
Фут ы ну ты рожки гнуты.Вот так баба!Полицмейстеров аж во смущение ввела.Ай да глашатайка на первом была...
Пандориум
4368 дн. тому
Это журналист... Круто... Чем она отличается от тех кто ее остановил? А ни чем. Такое же быдло...
Юстас
4368 дн. тому
наверняка жалеет,что не сказала в самом начале что это не она а двойник
Авалон
4368 дн. тому
такие тупые отмазки могут быть достойны в 1-2 классе.Но не у взрослого человека.Нахамила извенись,а не путай того,что гаишников обхамила и теперь в политику все переводит.Просто хамка и все.Никакой цензуры у УТшников нет.Так,просто навалять под дверь решила перед тем как ее уволят
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду