detector.media
10.05.2012 18:57
Розинська показала довідку, що вона не була п’яна під час конфлікту з ДАІ (ОНОВЛЕНО)
Телеведуча стверджує, що пройшла медичну експертизу

Телеведуча Наталія Розинська заявляє, що інформація міліції про чотири складені на неї адміністративні протоколи не відповідає дійсності, оскільки в неї є копія лише одного такого протоколу (.jpg). Про це вона повідомила «Детектор медіа», надавши копії відповідних документів.

 

У ньому йдеться про те, що вона відмовилася від огляду на стан алкогольного, наркотичного та іншого сп'яніння. У своїх поясненнях у протоколі ведуча написала, що вона не відмовляється, а навпаки наполягає на освідуванні.

 

За її словами, правоохоронці з Голосіївського райвідділу міліції, яких вона викликала на місце свого конфлікту з ДАІ, надали їй направлення (.jpg) на встановлення характеру і тяжкості тілесних ушкоджень. Наталія Розинська стверджує, що у травмпункті встановили, що в неї були легкі тілесні ушкодження й була навіть підозра на струс мозку, але знімок її не підтвердив.

 

Також пані Розинська повідомила, що здала аналіз, який не виявив у її крові спирту. Аналіз вона, за її словами, здавала в ніч на 3 травня, близько першої години ночі, оскільки конфлікт з ДАІ тривав із 17:30 до 23-ї години).

 

 


 

«Речник міліції Володимир Поліщук мене оббрехав, заявляючи про те, що на мене складено чотири адмінпротоколи і що я не проходила освідування. Я йому сказала, і це зафіксували камери ТВі і "Надзвичайних новин", що звертатимуся з позовом про захист честі й гідності, щоб він вибачився. Натомість Поліщук погрожував, що проти мене буде відкрито три кримінальні справи: одна за непокору міліції, друга за перешкоджання діяльності міліції і третя ще за щось», - заявила Наталія Розинська.

 

Телеведуча також має намір провести експертизу ролика, оприлюдненого на YouTube невідомими, щоб довести, що його було змонтовано. «Буде дві експертизи - одна приватна й одна державна, яку проводитиме установа при МВС. Сам ролик не відображає дійсної картини подій, що сталися», - наголосила пані Розинська.

 

ДОДАНО

 

У коментарі «Детектор медіа» Володимир Поліщук зазначив, що повідомлення про події 2 травня за участю Наталії Розинської він зробив на основі офіційної інформації департаменту ДАІ України.

 

У повідомленні ДАІ йшлось, що проти Наталії Розинської складено чотири адміністративні протоколи (за словами Володимира Поліщука, це вже доведено у ході службового розслідування ДАІ): за невиконання вимог дорожніх знаків, вимог працівника міліції про зупинку, ненадання водійського посвідчення та реєстраційних документів і за відмову від проходження медичного огляду на стан сп'яніння.

 

У відповідь на твердження Наталії Розинської, що вона не відмовлялася від огляду на стан сп'яніння та здала відповідний аналіз, який не виявив у її крові спирту, пан Поліщук додав: «Працівники ДАІ мають право спрямувати її на медичну експертизу. І вона відмовилась це зробити на вимогу ДАІ. А далі на місці діяла слідчо-оперативна група і, можливо, після цього за поданням слідчо-оперативної групи Голосіївського райуправління вона пройшла медичний огляд».

 

Закиди ведучої про те, що нібито Поліщук погрожував відкрити проти неї три кримінальні справи, за словами самого пана Поліщука, не відповідають дійсності: «Я проінформував її, що прокуратура має право за статтею 342 та 343 порушувати кримінальну справу. Але це рішення може приймати не міліція, а прокуратура. Стаття 342 - опір представникові правоохоронних органів під час виконання ними завдань з охорони громадського порядку - передбачає до 2 років позбавлення волі. А наступна стаття передбачає відповідальність за втручання в діяльність працівника правоохоронного органу. Але вона передбачає меншу санкцію обмеження волі, арешт до 6 місяців».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY