НТКУ пояснила відсутність згадок про сутички опозиції з міліцією святковим форматом випуску новин

25 Серпня 2011
17682
25 Серпня 2011
12:14

НТКУ пояснила відсутність згадок про сутички опозиції з міліцією святковим форматом випуску новин

17682
НТКУ пояснила відсутність згадок про сутички опозиції з міліцією святковим форматом випуску новин

Генеральний директор Національної телекомпанії України Єгор Бенкендорф пояснив відсутність у новинах 24 серпня інформації про сутички опозиції з міліцією в День Незалежності тим, що Перший національний 24 серпня готував святковий випуск новин і намагався «максимально відмовитися від політики і заходів за участю окремих політичних сил». Про це він сказав у коментарі «Детектор медіа».

 

«З огляду на святкування фактично головного державного свята - Дня Незалежності, вчорашній випуск "Підсумків дня" не був звичайним випуском новин. На відміну від інших випусків, в яких ми намагаємося якомога ширше висвітлювати картину дня і не уникаємо гострих політичних подій і соціальних проблем, у цей день ми надали ефір людям і подіям, які нечасто потрапляють у випуски новин провідних телеканалів - святкуванню звичайних українців у різних куточках країни, невеликим культурним подіям на місцевому рівні, фольклорним фестивалям, виставкам тощо», - зазначив пан Бенкендорф.

 

«Як результат - ми намагалися бути максимально аполітичними, максимально відмовитися від політики і заходів за участю окремих політичних сил. Крім того, ми відмовилися і від міжнародного блоку новин, який є неодмінною частиною наших випусків», - додав він.

 

За його словами, із сьогоднішнього дня Перший національний повертається у звичайний режим підготовки випусків новин.

 

Як писала ТК, 24 серпня у вечірньому випуску новин о 21:00 на Першому національному, який вела Марина Кухар, взагалі не було згадано про сутички громадян з правоохоронцями під час мітингу в Києві.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17682
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Станислав
4626 дн. тому
для тех кто в танке !еще раз повторяю! Вгимание всем постам!!!!Праздник был у ВСЕХ НОРМАЛЬНЫХ ЛЮДЕЙ!!!!Кому интересно смотреть на шайку обезумевших зомби????-НИКОМУ!!!!!
Вий
4627 дн. тому
Поднимите мне веки!
Наверное
4627 дн. тому
Мне кажется, что Бенкендорф просто дипломатично съехал. Я бы на его месте ответил, что нет смысла показывать пару сотен дебилов, которые немного потолклись в парке Шевченко, покричали одни "освободите Юлю, прекратите геноцид" (хоть бы в словаре посмотрели что значит слово геноцид) а вторые покричали "смотрите, какой я раскрасивый, я единственный оппозиционер". Потом идиоты пошли к Майдану (или в ту сторону), побили несколько ни в чем не повинных милиционеров, немного выгребли за это от Беркута и пошли по домам. Вот и вся акция оппозиции.
Станислав
4627 дн. тому
Да куда там.Праздновать людям просто дали нормально,чтоб не подавились за праздничным столом когда бы увидели этих психопатов по телевизору которые на людей бросаются на майдане.
ha
4627 дн. тому
о! какалашніковцев спрямували коментувати й на ТК - растьот надой жиров у маслоглавах
леха
4627 дн. тому
Ничего не делают,и при них никто ничего толкового не сделал.При БЮТ.Ничего.А сейчас все строят и строят,мостов сколько понастраивали.Сейчас Украина преобразилась.И она стала намного красивее.Посмотрите как красив стал Киев!Когда такое глобальное строительство было?
Станислав
4627 дн. тому
непонятно,зачем нужно было показывать что их якобы так много в толпе,что они прорвались через кордон и орали "ганьба" в сторону военного оркестра,пытаясь его перекричать.Кому "ганьба"-оркестру,дню Независимости,людям или отдыхающим на Майдане?Просто свора кретинов а не оппозиция.Чего они добивались-обгадить имя Украины на весь мир и порадывать своих хозяев-просто жалкие ничтожные люди."Псевдопатриоты".
РОМАН
4627 дн. тому
Як у них все просто пояснюється: свято, післясвято! Цирк ср...лизів за державний кошт.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду