У новинах Першого національного – жодного слова про сутички опозиції з міліцією

24 Серпня 2011
18551
24 Серпня 2011
21:46

У новинах Першого національного – жодного слова про сутички опозиції з міліцією

18551
У новинах Першого національного – жодного слова про сутички опозиції з міліцією

24 серпня у вечірньому випуску новин о 21:00 на Першому національному, який вела Марина Кухар, взагалі не було згадано про сьогоднішні сутички громадян з правоохоронцями під час мітингу в Києві.

 

Як відомо, 23 серпня суд заборонив опозиції проводити мітинги в Києві, крім як біля пам'ятника Тарасові Шевченку. Зранку 24 серпня біля пам'ятника, за оцінкою партії «Батьківщина», зібралося понад  10 тисяч осіб. Коли опозиціонери рушили ходою на вулицю Банкову до Адміністрації президента, дорогу їм на вулиці Володимирській перекрила міліція, зокрема бійці спецпідрозділу «Беркут». Унаслідок сутичок опозиціонерів з правоохоронцями, за інформацією ГУ МВС у місті Києві, постраждали шестеро міліціонерів. Після нетривалого протистояння опозиціонери прийняли рішення розійтися, щоб о 17:00 зібратися на майдані Незалежності, де проходив святковий концерт.

 

«Детектор медіа» сподівається у четвер отримати коментар керівництва Першого національного з приводу замовчування подій 24 серпня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18551
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
солдат
4626 дн. тому
Телекритика, а какие столкновения? Вы там с ума сошли все, что ли!? Газовый баллончик в руках одного дебила!? И про это надо говорить? По вашему, это новость для страны, которой наплевать на то, что происходит в политической возне!? А нагнетать возню могут и другие! такие, как вы, например,,,
Влад III Цепеш для ЛеваЧкинский
4626 дн. тому
примитивизм на уровне бютанутых.Это ваш уровень интеллекта.Как таких недоумков вообще во власть пускали .Бред.Бютанутым место в психбольнице.Всем без исключения.
ЛеваЧкинский
4626 дн. тому
Все эти походы за справедливостью отжили свой век. Настало время смеяться, смеяться и еще раз смеяться http://www.bursov.net/publisist/88
аналитик
4627 дн. тому
разговаривая со многими людьми,просто думал о том,-кому вообще интересны все эти мальчики и девочки которые ходят по майдану и машут флажками и трясут гневно кулачками.И пршел к выводу,что это все интересно менее чем 1% Украинцев.Вс еэти новости интересны только тем,кто вкладывает деньги в проведение таког орода акций чтобы отчитаться перед спонсорами.А мнение у всех одно и то же-"Мало ли в Испании Донов Педро?"Как и у нас-людей,которые просто хотят заработать как статисты на такого рода "акциях недовольства властью"
medio
4627 дн. тому
ангельска благоdirt
Timoti
4627 дн. тому
зачем показывать негатив в такой большой праздник.Это никому не выгодно-разжигать старсти и показывать толпу наймытов
butleger
4627 дн. тому
а почему бютанутые на пятом канале визжат,что Турчинова арестовали?Если по майдану со своими зомби бегает и заборы ломает да милиционеров калечит ?Че ему не праздуется?20 лет независимости а он вокруг парrа Шевченко круги наматывает и людям гулять спокойно не дает?Очень вам приятно ,когда у вас под домам толпы статистов ломяться и испражняются в парадных?Мне лично нерпиятно,я недалеко там живу.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду