«Побачення у темряві» вийде на іншому каналі групи «Інтер»

4 Квітня 2011
16397
4 Квітня 2011
14:41

«Побачення у темряві» вийде на іншому каналі групи «Інтер»

16397
«Побачення у темряві» вийде на іншому каналі групи «Інтер»

Група «Інтер» відновить вихід dating-шоу «Побачення у темряві». Про це ТК повідомив генеральний продюсер каналу Володимир Зеленський.

 

«Цю програм ми думаємо передати іншому каналу з холдингу, у якого дещо інша аудиторія», - зазначив він. На якому саме каналі планується поновити проект, пан Зеленський не уточнив.

 

Як уже писала ТК, керівник Friends Production, яка здійснювала виробництво шоу Олексій Гончаренко мотивував закриття програми тим, що «вона виявилась занадто легковажною для аудиторії каналу»: «Цей проект мав іти на каналі з більш молодою аудиторією».

 

Нагадаємо, «Побачення у темряві» стартувало на «Інтері» 16 лютого і взяло невисокі показники. Згодом проект перемістився у денні слоти суботи, а потім повернувся на середу, однак у більш пізній час - 23.33.

 

«Побачення у темряві» для телеканалу «Інтер» виробляє Friends Production на основі формату Dating in a Dark компанії Talpa. За умовами формату, у кожній програмі три хлопці та три дівчини проводять побачення у темній кімнаті. Після спілкування в темряві учасники повинні вказати, з ким були на побаченні. Пара, у якій партнери вгадали одне одного, перемагає.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16397
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
defiant
4772 дн. тому
Все-таки даже в творчестве для масс нужно быть более принципиальным. Если программа дерьмо, то сразу отправлять ее на свалку, а не пытаться где-то пристроить. Вообще удивляет украинское продюсерское скудоумие. Оказывается даже это дерьмо - покупной формат. Неужели у Гончаренко не хватило фантазии придумать свое подобное произведение.Например, передачу "Секс против света". Три мальчика и три девочки перемешиваются в произвольном порядке и рассчитываются на первый и второй. А потом каждый нечетный занимается сексом с каждым четным против света. После чего мучительно пытаются определить кто был партнером: мальчик или девочка. Леха, дарю оригинальную идею за бесплатно!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду