detector.media
04.04.2011 14:41
«Побачення у темряві» вийде на іншому каналі групи «Інтер»

Група «Інтер» відновить вихід dating-шоу «Побачення у темряві». Про це ТК повідомив генеральний продюсер каналу Володимир Зеленський.

 

«Цю програм ми думаємо передати іншому каналу з холдингу, у якого дещо інша аудиторія», - зазначив він. На якому саме каналі планується поновити проект, пан Зеленський не уточнив.

 

Як уже писала ТК, керівник Friends Production, яка здійснювала виробництво шоу Олексій Гончаренко мотивував закриття програми тим, що «вона виявилась занадто легковажною для аудиторії каналу»: «Цей проект мав іти на каналі з більш молодою аудиторією».

 

Нагадаємо, «Побачення у темряві» стартувало на «Інтері» 16 лютого і взяло невисокі показники. Згодом проект перемістився у денні слоти суботи, а потім повернувся на середу, однак у більш пізній час - 23.33.

 

«Побачення у темряві» для телеканалу «Інтер» виробляє Friends Production на основі формату Dating in a Dark компанії Talpa. За умовами формату, у кожній програмі три хлопці та три дівчини проводять побачення у темній кімнаті. Після спілкування в темряві учасники повинні вказати, з ким були на побаченні. Пара, у якій партнери вгадали одне одного, перемагає.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY