Шоу «Інтера» «Побачення у темряві» вироблятиметься за форматом голландської компанії Talpa

14 Грудня 2010
19111
14 Грудня 2010
15:30

Шоу «Інтера» «Побачення у темряві» вироблятиметься за форматом голландської компанії Talpa

19111
Шоу «Інтера» «Побачення у темряві» вироблятиметься за форматом голландської компанії Talpa

Проект «Побачення у темряві», який Friends Production готує для телеканалу «Інтер», створюватиметься на основі формату компанії Talpa - Dating in a dark. Про це ТК повідомила виконавчий продюсер компанії Юлія Райцина.

 

За її словами, цей формат вже був реалізований у Великобританії та інших європейських країнах. На телеканалі «Інтер», як розказала пані Райцина, прем'єра планується навесні.

 

За умовами формату, у кожній програмі беруть участь 3 хлопці та 3 дівчини. Вони проводять побачення у темній кімнаті. Вони можуть розмовляти, торкатись одне одного, але в жодному разі не вмикати світло.

 

Після спілкування у темряві учасники можуть побачити один одного при світлі, але їм не можна говорити. Вони повинні вказати, з ким були на побаченні. Пара, в якій партнери вгадали одне одного, перемагає.

 

Як вже повідомляла ТК, розпочато кастинги на цей проект. За словами продюсера проекту, на сьогодні шоу здебільшого зацікавило жінок віком 30-45 років, від них надходить найбільше дзвінків. Найближчим часом реєструватися можна буде на сайті самого телеканалу.

 

Наталія Гошко, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19111
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду