«Інтер» закриває «Побачення у темряві»

21 Березня 2011
18899
21 Березня 2011
16:15

«Інтер» закриває «Побачення у темряві»

18899
«Інтер» закриває «Побачення у темряві»

«Інтер» відмовляється від проекту «Побачення у темряві». Про це ТК повідомив керівник Friends Production Олексій Гончаренко.

 

«Ця програма виявилась занадто легковажною для аудиторії каналу, програма не влучила в неї. Цей проект мав іти на каналі з більш молодою аудиторією», - сказав він.

 

За словами пана Гончаренко, права на формат Dating in a Dark, за яким виробляється «Побачення у темряві», належить саме каналу «Інтеру», а не продакшну.

 

«Ми вже показали три епізоди, і залишилось орієнтовно два», - додав він.

 

Про закриття проекту з посиланням на власні джерела раніше повідомляв сайт «Медіаняня».

 

Нагадаємо, «Побачення у темряві» стартувало на «Інтері» 16 лютого і взяло невисокі показники. Згодом проект перемістився у денні слоти суботи, а потім повернувся на середу, однак у більш пізній час - 23.33.

 

«Побачення у темряві» для телеканалу «Інтер» виробляє Friends Production на основі формату Dating in a Dark компанії Talpa. За умовами формату, у кожній програмі три хлопці та три дівчини проводять побачення у темній кімнаті. Після спілкування в темряві учасники повинні вказати, з ким були на побаченні. Пара, у якій партнери вгадали одне одного, перемагає.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18899
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду