detector.media
21.03.2011 16:15
«Інтер» закриває «Побачення у темряві»

«Інтер» відмовляється від проекту «Побачення у темряві». Про це ТК повідомив керівник Friends Production Олексій Гончаренко.

 

«Ця програма виявилась занадто легковажною для аудиторії каналу, програма не влучила в неї. Цей проект мав іти на каналі з більш молодою аудиторією», - сказав він.

 

За словами пана Гончаренко, права на формат Dating in a Dark, за яким виробляється «Побачення у темряві», належить саме каналу «Інтеру», а не продакшну.

 

«Ми вже показали три епізоди, і залишилось орієнтовно два», - додав він.

 

Про закриття проекту з посиланням на власні джерела раніше повідомляв сайт «Медіаняня».

 

Нагадаємо, «Побачення у темряві» стартувало на «Інтері» 16 лютого і взяло невисокі показники. Згодом проект перемістився у денні слоти суботи, а потім повернувся на середу, однак у більш пізній час - 23.33.

 

«Побачення у темряві» для телеканалу «Інтер» виробляє Friends Production на основі формату Dating in a Dark компанії Talpa. За умовами формату, у кожній програмі три хлопці та три дівчини проводять побачення у темній кімнаті. Після спілкування в темряві учасники повинні вказати, з ким були на побаченні. Пара, у якій партнери вгадали одне одного, перемагає.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY