AMM/Vizeum перемогло в тендері на обслуговування мережі «ДЦ»

14 Березня 2011
4227
14 Березня 2011
13:38

AMM/Vizeum перемогло в тендері на обслуговування мережі «ДЦ»

4227
AMM/Vizeum перемогло в тендері на обслуговування мережі «ДЦ»

Рекламне агентство AMM/Vizeum Ukraine виграло тендер на медійне обслуговування мережі магазинів «ДЦ Україна» на 2011 рік. Про це повідомляє прес-служба агентства.

 

Усього в тендері брали участь 4 медійних агенції.

 

Рекламна кампанія «ДЦ-Україна» стартувала 12 березня. Вона охоплює телебачення, зовнішню рекламу, інтернет та радіо. «Ключевыми критериями в принятии решения о выборе медиа партнера стали показатели WTRP\'s и CPP WTRP, а также предложенная медийная стратегия агентства», - зазначив у коментарі прес-службі начальник департаменту маркетингу «ДЦ-Украина» Игорь Дідок.

 

Нагадаємо, мережа «ДЦ-Україна» змінює назву на Watsons у зв\'язку зі змінами в структури власності (тепер компанія повністю належить китайській A.S. Watson). Ребрендинг має завершитися до серпня поточного року.

 

«AMM/Vizeum Україна» - медійна агенція повного циклу з акцентом на комунікаційне планування. Представляє інтереси мережевого агентства Vizeum (група Aegis). Входить до складу Aegis Media/GMG. Заснована 1998 року. Останні 7 років входить до числа провідних медійних агенцій України. Клієнти: «Оболонь», Johnson&Johnson, Evyap, Toyota, «Зеленая Марка», УСГ/Vienna Insurance Group та ін.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4227
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду