detector.media
14.03.2011 13:38
AMM/Vizeum перемогло в тендері на обслуговування мережі «ДЦ»

Рекламне агентство AMM/Vizeum Ukraine виграло тендер на медійне обслуговування мережі магазинів «ДЦ Україна» на 2011 рік. Про це повідомляє прес-служба агентства.

 

Усього в тендері брали участь 4 медійних агенції.

 

Рекламна кампанія «ДЦ-Україна» стартувала 12 березня. Вона охоплює телебачення, зовнішню рекламу, інтернет та радіо. «Ключевыми критериями в принятии решения о выборе медиа партнера стали показатели WTRP\'s и CPP WTRP, а также предложенная медийная стратегия агентства», - зазначив у коментарі прес-службі начальник департаменту маркетингу «ДЦ-Украина» Игорь Дідок.

 

Нагадаємо, мережа «ДЦ-Україна» змінює назву на Watsons у зв\'язку зі змінами в структури власності (тепер компанія повністю належить китайській A.S. Watson). Ребрендинг має завершитися до серпня поточного року.

 

«AMM/Vizeum Україна» - медійна агенція повного циклу з акцентом на комунікаційне планування. Представляє інтереси мережевого агентства Vizeum (група Aegis). Входить до складу Aegis Media/GMG. Заснована 1998 року. Останні 7 років входить до числа провідних медійних агенцій України. Клієнти: «Оболонь», Johnson&Johnson, Evyap, Toyota, «Зеленая Марка», УСГ/Vienna Insurance Group та ін.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY