Герман: Законопроект про громадське мовлення застряг у Мінфіні

11 Березня 2011
11745
11 Березня 2011
10:49

Герман: Законопроект про громадське мовлення застряг у Мінфіні

11745
Герман: Законопроект про громадське мовлення застряг у Мінфіні

Законопроект про громадське мовлення вже третій місяць перебуває на аналізі в Міністерстві фінансів.

 

Про це заявила заступник глави адміністрації президента Ганна Герман в ефірі телеканалу ТВі, повідомляє «Українська правда».

 

«Він готовий. Адміністрація президента надіслала його ще перед Новим роком до Кабінету міністрів, і затримка є лише за Міністерством фінансів, яке ніяк не може доопрацювати оцієї найтяжчої речі в законопроекті: як все-таки повинне фінансуватися громадське мовлення в Україні», - розповіла Герман.

 

«Думаю, що найближчим часом вони вже повернуть цей законопроект, і він буде підписаний і поданий президентом як невідкладний до Верховної Рад, - запевнила вона. -Оскільки там ідеться про фінансові речі, оскільки це вирішує Кабмін, тобто мусимо зачекати, коли фінансисти дадуть свій остаточний вердикт».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11745
Читайте також
01.10.2010 12:11
Дмитро Штурхало, «Радіо Свобода»
18 772
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду