Мінсоцполітики та НСЖУ оголосили переможців журналістського конкурсу

14 Лютого 2011
11349
14 Лютого 2011
14:20

Мінсоцполітики та НСЖУ оголосили переможців журналістського конкурсу

11349
Мінсоцполітики та НСЖУ оголосили переможців журналістського конкурсу

Міністерство соціальної політики та Національна спілка журналістів України підбили підсумки Всеукраїнського конкурсу на краще висвітлення теми реформування системи соціальної допомоги, повідомляє прес-служба Мінсоцполітики.

 

Перше місце та головний приз отримала журналіст газети «Рівненський репортер» Світлана Федас. Друге місце дісталося журналістці «України молодої» Ліні Тесленко та кореспонденту Закарпатської ОДТРК «Тиса-1» Наталії Чобані-Герзанич. Третє місце присуджено Костянтину Заричу («Подільські вісті»), Ірині Калініченко («Рідне Прибужжя») та Петру Громовому («Деснянка»).

 

Всеукраїнський конкурс проводився в рамках проекту «Удосконалення системи соціальної допомоги в Україні», який впроваджує Міністерство соціальної політики України за підтримки Світового банку, спільно з Національною спілкою журналістів України. Участь у ньому брали представники центральних та регіональних друкованих та електронних ЗМІ. Головними критеріями для оцінювання були обізнаність з функціонуванням системи соціального захисту в Україні, неупередженість, достовірність та неординарний творчий підхід у поданні матеріалу.

 

Також за рішенням журі, до складу якого входили представники Міністерства соціальної політики та Національної спілки журналістів України, всі учасники Всеукраїнського конкурсу на краще висвітлення реформування системи соціальної допомоги в Україні отримають почесні дипломи.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11349
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Вікторія
4827 дн. тому
Світлана Федас у "Рівненському репортері" ніколи не працювала.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду