detector.media
14.02.2011 14:20
Мінсоцполітики та НСЖУ оголосили переможців журналістського конкурсу

Міністерство соціальної політики та Національна спілка журналістів України підбили підсумки Всеукраїнського конкурсу на краще висвітлення теми реформування системи соціальної допомоги, повідомляє прес-служба Мінсоцполітики.

 

Перше місце та головний приз отримала журналіст газети «Рівненський репортер» Світлана Федас. Друге місце дісталося журналістці «України молодої» Ліні Тесленко та кореспонденту Закарпатської ОДТРК «Тиса-1» Наталії Чобані-Герзанич. Третє місце присуджено Костянтину Заричу («Подільські вісті»), Ірині Калініченко («Рідне Прибужжя») та Петру Громовому («Деснянка»).

 

Всеукраїнський конкурс проводився в рамках проекту «Удосконалення системи соціальної допомоги в Україні», який впроваджує Міністерство соціальної політики України за підтримки Світового банку, спільно з Національною спілкою журналістів України. Участь у ньому брали представники центральних та регіональних друкованих та електронних ЗМІ. Головними критеріями для оцінювання були обізнаність з функціонуванням системи соціального захисту в Україні, неупередженість, достовірність та неординарний творчий підхід у поданні матеріалу.

 

Також за рішенням журі, до складу якого входили представники Міністерства соціальної політики та Національної спілки журналістів України, всі учасники Всеукраїнського конкурсу на краще висвітлення реформування системи соціальної допомоги в Україні отримають почесні дипломи.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY