Нацрада опублікувала оголошення про конкурс на частоти «Мелодії» та «Інтера» (+перелік частот)

30 Грудня 2010
17503
30 Грудня 2010
15:24

Нацрада опублікувала оголошення про конкурс на частоти «Мелодії» та «Інтера» (+перелік частот)

17503
Нацрада опублікувала оголошення про конкурс на частоти «Мелодії» та «Інтера» (+перелік частот)

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення оголосила конкурс на отримання ліцензій на мовлення на двох телеканалах та 15 радіочастотах. Оголошення опубліковане сьогодні, 30 грудня, в газеті «Голос України» № 249.

 

Як повідомляла ТК, рішення оголосити такий конкурс Нацрада прийняла 27 грудня.

 

Заяви на участь у конкурсі приймаються з 28 січня до 28 лютого 2011 року. Граничний термін підбиття підсумків конкурсу - 29 квітня 2011 року.

 

На конкурс виставлені 10 ТВК у Запоріжжі (24 год/добу, 100 Вт) і 23 ТВК у Кам'янці-Подільському Хмельницької області (24 год/добу, 10 Вт), на яких раніше мовив телеканал «Інтер», але відмовився від використання цих частот, тому що вони дублювали інші з його мережі.

 

Також на конкурс виставлено основу радіомережі «Мелодія», а саме 15 частот у Києві, Дніпропетровську, Харкові, Донецьку, Луганську, Львові, Одесі, Сімферополі, Полтаві, Миколаєві, Херсоні, Запоріжжі, Мелітополі (Запоріжька область), Волновасі і Красноармійську (Донецька область), усі - 24 год/добу, потужність передавачів 100 Вт - 1 кВт.

 

Повний перелік частот і конкурсних умов.

 

Як писала ТК, 22 грудня Нацрада оголосила конкурс на 11 телевізійних і 111 радіочастот.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17503
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду