Олексій Шалайський очолив портал «Український тиждень»

19 Жовтня 2010
19753
19 Жовтня 2010
12:50

Олексій Шалайський очолив портал «Український тиждень»

19753
Олексій Шалайський очолив портал «Український тиждень»

Екс-головний редактор інтернет-видання ProUA Олексій Шалайський розпочав роботу на посаді головного редактора порталу UT.net.ua. Цю інформацію ТК підтвердив генеральний директор ТОВ «Український тиждень» Микола Шейко.

 

«Я радий, що він обрав саме нашу компанію», - зазначив Микола Шейко. Подробиці призначення він поки не коментує.

 

Як повідомляла ТК, про те, що пан Шалайський більше не керує інформаційним порталом ProUA стало відомо 30 серпня. Раніше, 27 серпня, холдинг Evolution Media оголосив про об'єднання редакцій порталу РroUA та тижневика «Комментарии», а також інтеграцію всіх наявних інтернет-проектів в один, що працюватиме в ніші general interests. Панові Шалайському запропонували іншу посаду в Evolution Media, але він відмовився. «Холдинг і правда запропонував мені нову роботу над іншими проектами. Довелося відмовитися, оскільки ми раптом почали по-різному відповідати на запитання, що таке журналістика», - сказав Олексій Шалайський ТК, не уточнивши, про що саме йдеться.

 

«Детектор медіа»

 

Фото Андрія Скакодуба

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19753
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
маркетолог
4934 дн. тому
ну дай Боже! А то proUA почав перетворюватися на блоги Шалайського Сухобока і Ніколова. Якісь безкінечні напів-дитячі наскоки моськи на синіх слонів.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду