Перший запускає реаліті-шоу «Ближче до народу»

19 Серпня 2010
22229
19 Серпня 2010
12:51

Перший запускає реаліті-шоу «Ближче до народу»

22229
Перший запускає реаліті-шоу «Ближче до народу»

Перший національний канал у новому сезоні запускає реаліті-шоу «Ближче до народу», за задумом якого відомі люди, зокрема депутати, культурні діячі та спортсмени, проводитимуть один день з простими людьми, займаючись сільським господарством. Про це повідомила прес-служба НТКУ.

 

За інформацією каналу, герої проекту приїжджатимуть в одне із сіл Київської області, щоб познайомитися із побутом місцевих жителів та разом з ними зайнятися фізичною працею,  позиціонуючи себе таким чином  «як люди, які зберегли зв'язок з простими людьми».

 

Програма складатиметься із кількох епізодів звичайного трудового дня сільського жителя. Учаснику шоу запропонують взяти участь у сінокосі або зборі урожаю, в ремонті школи, приготуванні юшки, а також зайнятися риболовлею, пограти у футбол з місцевими хлопчаками, тощо. В кінці програми головний герой підбиває підсумки робочого дня та ділиться з глядачами своїми емоціями.

 

Програма виходитиме в прайм-таймі вихідного дня, хронометраж шоу - 26 хвилин.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22229
Читайте також
09.08.2010 08:07
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
40 439
06.08.2010 18:04
Олег Бардяк, Іван Борисюк, для «Детектор медіа»
26 821
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
интересная мысль
4998 дн. тому
интерсная мысль-а что если у них копать картошу получится лучше,чем делать то,за то что они получают зарплаты-может им всем тогда будет лучше там и остаться ?
крот
4998 дн. тому
Вообще было бы неплохо ,чтобы это стало частью обязанностей тех,кто позиционирует себя как "слуга народа".Тогда им,пообщавшись хотя бы раз в месяц с простыми людьми целый день,станет понятней ,как и что нужно улучшать в сельском хозяйстве.
ANDREJ)
4998 дн. тому
Цікаво, чому тільки Київської області? Хай їдуть на Закарпаття працювати в парниках з помідорами. Особливо ті, які так багато чухали чиновницькі крісла, що розтовстіли.
нина
4999 дн. тому
На "Без Мандату" совсем не похоже Молодец, Бенкендорф !
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду