Фідель Кастро вперше за декілька років з’явився на телебаченні

13 Липня 2010
7799
13 Липня 2010
10:41

Фідель Кастро вперше за декілька років з’явився на телебаченні

7799
Фідель Кастро вперше за декілька років з’явився на телебаченні

В прямому ефірі державного кубинського телебачення вперше за тривалий час з'явився лідер революції Фідель Кастро. Як повідомляє Associated Press, виступ Кастро було показано 12 липня в рамках ток-шоу Mesa Redonda, що виходить на кубинському телебаченні. Телеінтерв'ю ретранслювали провідні міжнародні телеканали, включаючи CNN.

 

Як повідомляє інформагентство «Українські новини», на початку інтерв'ю Фідель Кастро зробив декілька заяв щодо нещодавнього конфлікту між Північною та Південною Кореєю, а потім поговорив з ведучим про поточні кубинські події. Кастро був одягнений в синій спортивний  костюм, і говорив повільно, довго обмірковуючи відповіді.

 

Фідель Кастро відмовився від публічності у липні 2006-го року. Тоді він був вимушений передати владу своєму молодшому брату Раулю Кастро - спочатку тимчасово, а потім і постійно. Втім, 7 липня цього року Фідель з'явився на публіці і відвідав центр наукових досліджень в Гавані.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7799
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду