Гендиректором НРКУ став Тарас Аврахов

25 Червня 2010
23779
25 Червня 2010
17:51

Гендиректором НРКУ став Тарас Аврахов

23779
Гендиректором НРКУ став Тарас Аврахов

Кабінет Міністрів призначив Тараса Аврахова генеральним директором Національної радіокомпанії України. Відповідне розпорядження № 1266 прийняв уряд, повідомляє «Інтерфакс».

 

Голова Державного комітету телебачення та радіомовлення Юрій Плаксюк, відповідаючи на запитання ТК, як буде виконуватися доручення Держкомтелерадіо про вихід радіо «Ера» з мережі Національного радіо, враховуючи, що Тарас Аврахов довгий час працював на ТРК «Ера», сказав: «У цьому вся фішка. От хай тепер думає».

 

Також він порадив поставити це запитання Тарасу Аврахову на прес-конференції, яка відбудеться орієнтовно 29-30 червня.

 

Тарас Аврахов народився 28 лютого 1966 року. У 1988 році закінчив філологічний факультет Київського педагогічного інституту ім. Горького за спеціальністю «Українська мова і література».

 

У 1988-1989 роках викладав в київській середній школі № 153 і Київському технікумі електронних приладів.

 

З жовтня 1989 по травень 1993 року працював редактором відділу журналу «Українська мова і література в школі».

 

З травня 1993 по грудень 2000 року - редактор української версії газети «Киевские ведомости», заступник головного редактора.

 

Із січня 2001 по грудень 2002 року - головний редактор, генеральний директор ТРК «Ера».

 

З грудня 2002 по травень 2004 року - прес-секретар прем'єр-міністра України Віктора Януковича, керівник прес-служби КМУ.

 

Із травня 2004 року по червень 2010 року - голова правління ЗАТ «Інформаційно-видавнича група "ТелеграфЪ"».

 

ТРК «Ера», радіо «Ера» і «Киевский телеграф» входять до медіахолдингу народного депутата Андрія Деркача (Партія регіонів).

 

Як повідомляла ТК, 18 червня Держкомтелерадіо підписав наказ про звільнення Віктора Набруска з посади генерального директора НРКУ у зв'язку із закінченням терміну його контракту. Тимчасово Національне радіо очолював Анатолій Табаченко. Національна спілка журналістів і колектив НРКУ вимагали залишити Віктора Набруска, на що Держкомтелерадіо порадив їм співпрацювати з новим керівником Національного радіо.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23779
Читайте також
30.10.2010 12:17
Валентина Самченко, «Україна молода»
16 588
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Леся Ганжа
5052 дн. тому
і щуку вкинули у річку
dr.Lightman
5052 дн. тому
Отаре, це ж цікаво спостерігати за такими перетвореннями)Може процес в реверсі ще покаже))
Otar Dovzhenko
5053 дн. тому
ravwandzhamwut, я так розумію, згадка про американські ґранти - це чарівне слово, від якого тампакс перетворюється на гарбуз. Якби ви краще знали реалії життя, то знали б, що журнал ТК не видається на американські гроші з 2006 року.
ТТВшник
5053 дн. тому
И что закончил, и где преподавал, и когда родился написали. А вот ГДЕ родился? Для меня, например, это имеет значение.
ravwandzhamwut
5053 дн. тому
Головне - не паразитувати на американських грантах, видаючи журнал меншим тиражем, ніж в бюджетах для америкосів, та критикуючи ТВ, незручне окремим бабам!
Otar Dovzhenko
5053 дн. тому
Фішка прикольна і відпадна, я сі волочу! Призначати „впорядковувати” державний медіаресурс представників комерційних компаній, які на ньому віддавна паразитують – геніальне ноу-хау! Для повноти картини слід звільнити Бенкендорфа і призначити гендиректором НТКУ Каплуненка.
ravwandzhamwut
5053 дн. тому
Вітаємо Тараса!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду