У журі фестивалю DocuDays UA четверо журналістів

22 Березня 2010
13133
22 Березня 2010
15:41

У журі фестивалю DocuDays UA четверо журналістів

13133
У журі фестивалю DocuDays UA четверо журналістів

Міжнародний фестиваль документального кіно DocuDays UA затвердив склад журі. Разом із режисерами та правозахисниками фільми оцінюватимуть і представники ЗМІ.

 

Журі творчого конкурсу представлятимуть Володимир Войтенко та Сергій Лисенко.

 

Володимир Войтенко - ведучий авторської телепрограми «Аргумент-кіно» на каналі «1+1», редактор журналу «Новини кіноекрана» та головний редактор часописів «Кіно» й «Kino-koло».

 

Сергій Лисенко - автор і ведучий телевізійних програм «Меломанія», «Нічний кінозал», «Термінал» («1+1»), «Перша експедиція» («Інтер»).

 

До складу журі правозахисного конкурсу увійшли Дементій Білий і Ольга Веснянка.

 

Дементій Білий - редактор регіонального інтернет-видання «Політична Херсонщина», шеф-редактор неперіодичної інформаційно-аналітичної газети «Вільний вибір», член Національної спілки журналістів України.

 

Ольга Веснянка - кореспондентка радіо Deutsche Welle, редактор порталу Xenodocuments.org.ua.

 

Як повідомляла ТК, фестиваль проходиме з 26 березня по 2 квітня у Києві. Відкриватиме захід фільм «Кролик по-берлінськи» Бартека Конопки (Польща, Німеччина).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13133
Читайте також
02.04.2010 14:32
Марія Томак, «День»
18 469
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду