Держкомтелерадіо очікує від реклами на Каналі територіальних громад 10-12 млн гривень

2 Березня 2010
15045
2 Березня 2010
17:19

Держкомтелерадіо очікує від реклами на Каналі територіальних громад 10-12 млн гривень

15045
Держкомтелерадіо очікує від реклами на Каналі територіальних громад 10-12 млн гривень

Держкомтелерадіо планує підвищити якість програмного продукту ОДТРК шляхом уніфікації сітки мовлення, що в свою чергу має збільшити рекламну привабливість цих мовників. Про це під час підсумкової колегії сказав виконуючий обов'язки голови Держкомтелерадіо Олег Наливайко. Мотивуючи необхідність створення так званого Каналу територіальних громад, він зазначив, що вона обумовлена суто економічними та прагматичними розрахунками.

 

Навіть за умов економічної кризи Держкомтелерадіо очікує 10-12 млн від реклами саме за цією схемою роботи.

 

«Очевидно, що система не може постійно функціонувати в режимі економії коштів. Щоб розвиватися треба більше заробляти, а державне фінансування щороку скорочується. Наразі ще триває процес узгодження з директорами ОДТРК щодо нової сітки мовлення, але найбільші оператори рекламного ринку вже прийшли до нас із пропозиціями про укладання контрактів», - сказав Наливайко.

 

Він відкинув всі закиди щодо того, що проект КТГ створювався під якусь політичну силу, або для ручного управління обласними телеканалами.

 

Досвід передвиборчого періоду показує, що разом державні ОДТРК можуть набагато більше заробити, ніж поодинці, зазначив Наливайко, навівши як приклад КДР ТРК. «Київська регіональна, поширюючи в мережі державних мовників на комерційній основі агітаційні матеріали одного з кандидатів, заробила для системи 1 млн. грн. за годину ефіру. Якби цей досвід запровадити в повсякденну практику, то надходження до спеціального фонду зросли б у декілька разів. Тому продаж рекламного часу з урахуванням солідарного часу ОДТРК є надзвичайно перспективним», - переконаний Олег Наливайко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15045
Читайте також
15.10.2009 11:29
Світлана Остапа
23 320
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
працівник ОДТРК
5168 дн. тому
кому потрібні гнилі та совкові ОДТРК, де зар пл 1000грн, старі камери, роздуті штати та непрофесійність та заангажованість від влади керівників!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду