Ганну Безлюдну звільнили?

4 Вересня 2009
28519
4 Вересня 2009
19:20

Ганну Безлюдну звільнили?

28519
Ганну Безлюдну звільнили?

Ганну Безлюдну, генерального продюсера медіагрупи  «Інтер», звільнили. Інформацію, отриману ТК з власних джерел, на умовах конфіденційності підтвердило високопосадове джерело у U.A. Inter Media Group. Офіційне підтвердження цієї інформації має бути в понеділок, 7 вересня.

 

Як уже повідомляла Дуся, чутки про звільнення Безлюдної актуалізувалися на ринку цього тижня. Приводом до звільнення, за даними джерел Дусі, є висвітлення візиту патріарха Кирила, причиною -  незгода між Ганною Безлюдною та політтехнологом Володимиром Грановскі, зокрема і щодо питання розподілу  виборчих бюджетів.

 

Що ж до джерел ТК, то вони вважають  звільнення Ганни Безлюдної, як і попередні чутки про нього, перш за все «ритуальним жестом» з боку юридичних та фактичних власників «Інтера», який мав засвідчити їхню  готовність домовлятися з командою Юлії Тимошенко щодо лояльності каналу до прем'єра.

 

Нагадаємо, що за кілька  днів до цього член фракції БЮТ Андрій Портнов заявив про припинення дії парламентської слідчої комісії щодо справи «Інтера». Отже, 1:1 - простір для перемовин відкрито.

 

Сама Ганна Безлюдна в інтерв'ю ТК ймовірність свого звільнення коментувати відмовилася, не вбачаючи в цьому «предмету для розмови».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28519
Читайте також
06.04.2010 13:22
Журнал «& Стратегии»
16 589
07.09.2009 13:58
Мустафа Найем, для «Украинской правды»
41 142
07.09.2009 11:23
Ирина Миронова, Роман Судольский, «КоммерсантЪ»
26 376
Коментарі
17
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
любопытный
5346 дн. тому
http://pravda.com.ua/news/2009/9/6/101018.htm - в общем, ясно
Инсайдер
5347 дн. тому
Утки у вас на болоте, жабка. А факты вещь упрямая :)) Или не можете поверить своему счастью?
Frog
5347 дн. тому
Ну не уволили Аню! Не уволили. Это утка. :-)
DW, booker
5347 дн. тому
Тот, кто не тонет в силу своей консистенции, точно не нуждается!))
???
5347 дн. тому
может увольнение как-то связано с прекращением работы следственной комиссии по ИНТЕРу? Поменяли Анну Бэ. на спокойную жизнь канала и его хозяина?
Алегарф
5347 дн. тому
Предстоятель Русской Православной Церкви вручил Патриаршие грамоты представителям телеканала "Интер" 4 сентября 2009 | 17:41 4 сентября в рабочей Патриаршей резиденции в Чистом переулке Святейший Патриарх Московский и всея Руси Кирилл принял представителей украинской телевизионной компании "Интер" - генерального продюсера телеканала "Интер" Анну Безлюдную и члена редакционной коллегии телеканала Владимира Грановского. Во встрече приняли участие руководитель Административного секретариата Московской Патриархии епископ Солнечногорский Сергий, председатель Синодального информационного отдела Московского Патриархата Владимир Легойда. Сотрудники телеканала вручили Его Святейшеству комплект из 6 DVD-дисков с записями богослужений, которые совершал Святейший Патриарх Кирилл во время пребывания в Украине с 27 июля по 5 августа 2009 года. Также в комплект вошел диск с записями новостных сюжетов, вышедших на телеканале "Интер" и посвященных визиту Святейшего Патриарха Кирилла в Украину, и диск с записью выступления Его Святейшества в прямом эфире телеканала. Затем Святейший Патриарх Кирилл вручил представителям телеканала "Интер" Патриаршие грамоты. Пресс-служба Московской Патриархии http://inter.ua/ru/news/2009/09/04/3809
Знаток
5347 дн. тому
Уволили-уволили. Просто Вам, лягушонок, об это сообщат попозже
Frog
5347 дн. тому
Но Безлюдную не уволили! Она остается на своем посту. Это просто слух.
nik.mr to супер-експерт
5347 дн. тому
Слушайте, я понимаю что вы с этой телекритиковкой тусовки промотируете этого неадектватного человека Равребу, но Равребу после его нелициприятных (читайте хамских слов) относительно Безлюдной никуда вообще в ТВ не возьмут.Я бы не взял его на должность продавца шаурмы. И вопрос не в том, кто и чего заслуживал, а дело в том что мужчина не может сказать такого в адрес женщины (жаль что был убит архив форума), даже если она была неадекватна в действиях (с твоей точки зрения). Имхо, его поведение было продиктовано тем, что "правдолюбца" отлучили от кормушки. То Равреба: Правду надо искать не тогда, когда корыто пустое и тебя от него отталкивают, а тогда когда ты был всем доволен (например в 2004), потому что корыто заполненное было. Удачи тебе в поиске прокормки.
Я так думаю
5348 дн. тому
Тренер звільнив футболіста за те, що погано здавав карти. Ось таке прохвесійне ІНТЕРбачення :).
супер-експерт
5348 дн. тому
це мало статися рано чи пізно. такий канал в таку задницю загнати. куплені рейтинги. заангажованість. безлюдність і т.д. хоча звичайно ж це все політика. юля абіділась, а ання невчасно пересралась зі своїми босами... тепер плюси вибори відпрацюють під біло-червоним прапором, а інтер під біло-блакитним....хтож у руля стане? питання відкрите. Іванеско? Равреба? Мустафін? Володя Павлюк? Іванеско - молодий ще і в партії ще напевно згодиться. Мустафін - тільки-но Вікна в топи вивів і навряд чи він погодиться працювати на якусь політичну силу. Равреба досить покірний, але канал він не підніме. Володя Павлюк - була б красива і жорстока помста А. В. Безлюдній, адже вона його здається першого поперла, прийшовши на інтер. А може Король? А Може Говдя? Все залежить від того що хочуть від інтера власники - відпрацювати вибори чи знову зробити канал першою кнопкою. гірше все одно не. дасвіданья мой ласкавий мішка. вазращяйся в свой ласкавий лєс.....
Frog
5348 дн. тому
Frog // 04.09.2009 22:31:44 Не пей и не джихадствуй)
Frog
5348 дн. тому
Безлюдную на Равребу.
Frog
5348 дн. тому
Да.36,6.Безлюдную на 1+1.Трезвее надо быть)
фрогу
5348 дн. тому
Ткаченко на интер? У вас температура.
Frog
5348 дн. тому
Безлюдную на Ткаченка.Скоро.
Макс
5348 дн. тому
Катеринчук?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду