detector.media
04.09.2009 19:20
Ганну Безлюдну звільнили?

Ганну Безлюдну, генерального продюсера медіагрупи  «Інтер», звільнили. Інформацію, отриману ТК з власних джерел, на умовах конфіденційності підтвердило високопосадове джерело у U.A. Inter Media Group. Офіційне підтвердження цієї інформації має бути в понеділок, 7 вересня.

 

Як уже повідомляла Дуся, чутки про звільнення Безлюдної актуалізувалися на ринку цього тижня. Приводом до звільнення, за даними джерел Дусі, є висвітлення візиту патріарха Кирила, причиною -  незгода між Ганною Безлюдною та політтехнологом Володимиром Грановскі, зокрема і щодо питання розподілу  виборчих бюджетів.

 

Що ж до джерел ТК, то вони вважають  звільнення Ганни Безлюдної, як і попередні чутки про нього, перш за все «ритуальним жестом» з боку юридичних та фактичних власників «Інтера», який мав засвідчити їхню  готовність домовлятися з командою Юлії Тимошенко щодо лояльності каналу до прем'єра.

 

Нагадаємо, що за кілька  днів до цього член фракції БЮТ Андрій Портнов заявив про припинення дії парламентської слідчої комісії щодо справи «Інтера». Отже, 1:1 - простір для перемовин відкрито.

 

Сама Ганна Безлюдна в інтерв'ю ТК ймовірність свого звільнення коментувати відмовилася, не вбачаючи в цьому «предмету для розмови».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY