«Сніданок з 1+1» закриють або переформатують

10 Грудня 2008
26639
10 Грудня 2008
11:36

«Сніданок з 1+1» закриють або переформатують

26639
«Сніданок з 1+1» закриють або переформатують
Ранкова програма «Сніданок з 1+1» у теперішньому вигляді виходитиме лише до кінця року, а її ведучі – Ілона Довгань та Сергій Швець – перейдуть у «ТСН». Цю інформацію, отриману з власних джерел, підтвердила виданню «Дуся» Ілона Довгань.
 
«Сніданок з «1+1» з Нового року закривається. Частину народу скорочено, частина працює на інших проектах», - сказала вона. Проте від докладних коментарів Ілона відмовилась: «Офіційно коментувати може лише прес-служба або керівництво. Те, що закривають «Сніданок» – це не секрет. Цієї програми не буде. У нас є звільнення, є списки... Буде більш коректно, якщо прізвища називатимуть ті особи, які мають на це повноваження. Я залишаюсь у «ТСН».
 
«Поки що рано говорити про остаточну долю «Сніданку» - рішення щодо нього не прийнято, можливо, він виходитиме у дещо іншому форматі», - повідомили «ТК» у прес-службі «1+1».
 
«Сніданок з 1+1» у форматі «інформаційного ранку» виходить на каналі з кінця серпня 2008 року. Нагадаємо, нещодавно свій ранковий блок «Ранок з Інтером» переформатував телеканал «Інтер».
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26639
Читайте також
13.02.2009 14:40
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
15 939
22.11.2008 13:58
Олег Вергеліс, «Дзеркало тижня»
20 920
Коментарі
21
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ігор
4808 дн. тому
Наталья Мосейчук - Мужественная женщина! А не хамка!
Ігор
4808 дн. тому
Почему Мосейчук надоела? Она профессионал, у нее голос красивый. Ее все телезрители любят. Она даже лучше Аллы Мазур! Так держать, Наталья!
///111
5614 дн. тому
плюсы в своем уме терять такую ведущую?
5614 дн. тому
верните Илону в ТСН, Мосейчук ужасно надоела
ritm
5615 дн. тому
Безымянный автор не работает ли бесталанным ведущим где-то? Неприкрытая зависть к Наталье аж прет. Изобретаете новый способ самоубийства: смерть от зависти? Удачи! Оптимальный шаг в связи с кризисом:)
5615 дн. тому
не смешите, Мосейчук и достоинства -разные вещи
ерік
5615 дн. тому
довгань в пошуках роботи?
1+1+1+1
5615 дн. тому
так что Довгань остается без программы? по какому принципу там ставят на эфир?
5615 дн. тому
Мосейчук никогда не скрывала, что на 1+1 она шла под девизом "Всех сделаю",так неужели все считают,что,кроме нее,на плюсах нет профессионалов? И что имеем,никого нет, так что, получается "сделала". Только каким способом....?
2 ух ты! // 10.12.2008 16:38:24, та Ю покровитель, только женского пола))))
5615 дн. тому
ух ты!
5616 дн. тому
ого! а кто же покровители Мосейчук? Неужели с ее уровнем нужно чье-то покровительство? Кстати, а кто из больших людей остался на канале с тех пор, как она пришла? Вроде уже раза 3 все поменялись. Или у нее Ющенко покровитель?
5616 дн. тому
у Мейчук просто хорошие покровители,ее с 1+1 палкой не выбьешь
товарищ
5616 дн. тому
Бориско Бунт подымала? люди вы шо убились? она уволилась. а если про бунт говорить, то спасибо международному отделу (пофамильно перечислить могу), утренним ведущим, и Добровольской Люде и Алле Мазур, которые новости 19-30 отказывались вести. конкретно они подымали а не Бориско. и хватит трогать этого нещасного Ющенка. Забебали ей Богу. ЗЫ Закрывают сниданок. всех кто на договрах краткосрочных - нафик с 28 декабря. все ищем работу
1+1
5616 дн. тому
Если фигнёй страдать - вести новости и политические диалоги - то пусть страдала... Эфиры за выслуги дают? Перед помаранчевыми?
Восстановите справедливость
5616 дн. тому
А я революцыонерам не майдане патроны подносила! наградите меня тоже эфиром в ТСН! А то чтоэто такое, одним все, а другим ничего? Не-по помаранчевому это, люби друзи! Я не хуже Бориско и Мосейчук! Голосавала за Ющенко! Дайте хоть погоду повести!
вот так!
5616 дн. тому
нет сил-нет сил... а придется!!!! Мосейчук во время помаранчевой революции не фигней страдала как Илона, а правду людям говорила на 5 канале! И Бориско тоже выслугу перед помаранчевыми имеет, она бунт на 1+1 поднимала! Так что честным ведущим эфир, а бандитам тюрмы!
LeXX
5616 дн. тому
N./ так о том что Сниданок закрывают, было сказано еще 28 ноября на сходке коллектива по поводу сокращения штатов http://www.telekritika.ua/news/2008-11-28/42306
5616 дн. тому
пусть Илона вернется в ТСН, нет никаких сил каждый вечер смотреть на хамку Мосейчук
ребятам о зверятах
5616 дн. тому
Не вводите ребят в заблуждение - если Сниданок и оживет, то там уже будут другие ребята. Как всегда было с обновленным сниданком. А эти ребята вернутся в ТСН, что есть правильно.
sho
5616 дн. тому
а ведь в этом сезоне программа очень даже прилично смотрелась. жаль.
преображенский
5616 дн. тому
программу закрывали регулярно, по разным причинам. потом оживляли, опять закрывали. есть шанс, что года через полтора-два сниданок снова оживет. ребята, держитесь, все будет хорошо.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду