detector.media
10.12.2008 11:36
«Сніданок з 1+1» закриють або переформатують
«Сніданок з 1+1» закриють або переформатують
Ранкова програма «Сніданок з 1+1» у теперішньому вигляді виходитиме лише до кінця року, а її ведучі – Ілона Довгань та Сергій Швець – перейдуть у «ТСН». Цю інформацію, отриману з власних джерел, підтвердила виданню «Дуся» Ілона Довгань.
 
«Сніданок з «1+1» з Нового року закривається. Частину народу скорочено, частина працює на інших проектах», - сказала вона. Проте від докладних коментарів Ілона відмовилась: «Офіційно коментувати може лише прес-служба або керівництво. Те, що закривають «Сніданок» – це не секрет. Цієї програми не буде. У нас є звільнення, є списки... Буде більш коректно, якщо прізвища називатимуть ті особи, які мають на це повноваження. Я залишаюсь у «ТСН».
 
«Поки що рано говорити про остаточну долю «Сніданку» - рішення щодо нього не прийнято, можливо, він виходитиме у дещо іншому форматі», - повідомили «ТК» у прес-службі «1+1».
 
«Сніданок з 1+1» у форматі «інформаційного ранку» виходить на каналі з кінця серпня 2008 року. Нагадаємо, нещодавно свій ранковий блок «Ранок з Інтером» переформатував телеканал «Інтер».
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY