«MTV-Україна» увійшов до соцпакету «Волі» замість «РТР-Планета»

1 Грудня 2008
9873
1 Грудня 2008
15:11

«MTV-Україна» увійшов до соцпакету «Волі» замість «РТР-Планета»

9873
І запустив першу рекламну кампанію.
«MTV-Україна» увійшов до соцпакету «Волі» замість «РТР-Планета»
З 29 листопада найбільший столичний оператор кабельного телебачення «Воля-кабель» включив до свого соціального пакету телеканал «MTV-Україна». Канал зайняв місце російського міжнародного каналу «РТР-Планета», трансляція якого була припинена на вимогу Національної ради з питань телебачення і радіомовлення. Про це «Детектор медіа» повідомив генеральний директор «MTV-Україна» Костянтин Стрюков.
 
«Нас включили до обох соціальних пакетів "Волі" – цифрового та аналогового. Також ми ведемо переговори з операторами інших великих міст України», - повідомив пан Стрюков. За його словами, включення було безкоштовним, оскільки обидві сторони зацікавлені у присутності цього каналу в базовому пакеті: «Ми домовилися зробити одне для одного деякі кроки. Під час кризи попит на розважальні і музичні канали зросте, а для нас це суттєве збільшення аудиторії».
 
Частка каналу у Києві за перші дві доби присутності в пакеті збільшилася удвічі. До кінця року, за прогнозами Костянтина Стрюкова, вона зросте учетверо (до показників листопада). 
 
Для стимулювання телеперегляду канал запустив у Києві рекламну кампанію. Вона розміщена у метро, пресі (двох ТВ-гайдах) та на 50 зовнішніх носіях. Кампанія триватиме щонайменше місяць. Бюджет кампанії пан Стрюков не розголошує, проте зазначає, що він виявився надзвичайно низьким: зараз спостерігається значний відтік рекламодавців із цих носіїв, тому канал зміг купити їх із великими знижками.
 
Нагадаємо, у соціальному пакеті «Волі» також присутні музичні канали «М1», O-TV, Enter-Music.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9873
Читайте також
06.09.2007 18:49
Анатолий Ульянов, «Проза»
7 833
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
sam
5624 дн. тому
Только и осталось, что музыку слушать с этой долбаной Волей. Вся свобода в тарелке - смотрю,что хочу и посмехаюсь...
5624 дн. тому
LG, ты что тупой или больной? О народе только быдло может так писать.
LG
5624 дн. тому
Быдлу кроме поющих трусов ничего и не надо. Украинское ТВ послушно растит биомассу для поддержки обанкротившегося режима
FTR
5625 дн. тому
Дуже добре, що заборонили канал кремлівських терористів "РТР-планєта". Днями глава МВС Німеччини заборонив трансляцію каналу "Аль-Манар", що належить "Хезболлі". Тут тотожна ситуація, тож брехливі терористичні канали на кшталт РТР, ОРТ, ТВЦ мають бути заборонені в Україні. Що ж до MTV то нажаль цей канал крім логотипу не має нічого спільного зі справжнім MTV (E) колишніх часів. Так, чергова нудотина. Хоча нажаль і сьогоднішній MTV-Europe теж повний відстій і геть не нагадує себе у кращих днях
DimOK
5625 дн. тому
Страна идиотов
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду