Луканово посміхаючись. Будь ласка вас, пане Джангіров!

1 Листопада 2007
13690
1 Листопада 2007
19:42

Луканово посміхаючись. Будь ласка вас, пане Джангіров!

13690
Неповторна телезірка повернулася на екран.
Луканово посміхаючись. Будь ласка вас, пане Джангіров!
Яке щастя! Яка насолода! Який катарсис! Після тривалої перерви мій улюблений телевізійний ведучий знову з’явився на екрані. Він виплив скромно, без зайвого шуму, без непотрібної реклами. Але повз нього неможливо пройти. Я наткнувся на нього пізно ввечері, і з першого погляду побачив, що він росте. Так росте, що скоро в екран не влізе. Особливо росте його стан. Точніше, розширяється. Він десь удвічі, а може – і вдвічі з половиною ширший за його плечі. А лисина, спитаєте ви. Лисина залишилася такою ж. Але ж їй і не треба збільшуватися, бо вона і так широченна, як Київське море. А блискуча – як те ж море на сонці в тиху погоду. Коротше, зовнішність цієї телезірки раз побачите – ніколи не забудете. Це треба бути відважнішим за Олександра Матросова, щоб з такою подобою закривати собою амбразуру телевізора.
 
Ну ви ж розумієте моє захоплення і поділяєте мій екстаз… Про кого я веду? Як це «про кого»?! Він же єдиний такий, подібних більше нема. Це ж сам Дмитро Джангіров! І він, жорстокий, обділив усіх громадян України на користь киян. Бо побачити його тепер можна не в усіх куточках нашої неньки, а лише з усіх шпарин її столиці. Кияни можуть наочно переконатися, що народний улюбленець лишився вірним своїм принципам, котрі він сповідував у знаменитій програмі «Проте», що виходила після вечірніх новин на каналі «1+1». Заздрісники називали цю програмку «П’ятихвилинкою зненависті». Тоді цей полум’яний публіцист на всю потужність свого непересічного таланту таврував клятих націоналістів, котрі продалися підступним америкосам, а також підтримував інтернаціоналістів, які любили Росію і прагнули злитися з нею в політично-етнічному екстазі.
 
Яка ще об’єктивність, неупередженість, баланс точок зору? Це все понавигадували оті чортові «помаранчеві» журналісти. Ні, хай будуть різні точки зору, але всі правильні – такі, які Джангіров підтримує. Тож тепер він в ефірі телеканалу «Київ» уже не сам з’явився, а влаштував дискусію – у програмі «Вечірня кава». Ви подумали, що дискутується комунальне господарство, дерибан землі у столиці чи будівництво нових розв’язок, аби зменшити кількість заторів на столичних дорогах? Ну не смішіть! Наша зірка чудово знає, що всі ці дріб’язкові проблеми на міському комунальному каналі киян зовсім не цікавлять.
 
Тож до нашого героя в ефір завітав член Державної думи Росії Сергій Глазьєв та голова якогось українсько-російського центру Олег Бондаренко (якщо помилився з іменем, то даруйте, це ж постать не така помітна і знаменита, як ведучий програми). Так ось, Глазьєв казав, що Україна може вижити виключно в єдиному економічному просторі, а якщо не дай Бог вступить до Європейського Союзу, то ЄС такого просто не витримає і розвалиться. А його опонент нахабно заперечував: якщо Україна вступить ще й до ворожого Росії блоку НАТО, то вона зовсім накриється мідним тазом. Про те, що Росія зі своїми ворогами співпрацює значно ширше від України – гості якось замовчали.
 
Наша неповторна зірка стає, власне, не тільки зіркою, а ще й медійним магнатом. Вони там київські засоби масової інформації перетворюють у медійний холдинг і всенародний улюбленець стає одним із керівників. Під його керівництвом міське телебачення не колупатиметься в наших водогінних системах, не викриватиме тих, хто всупереч волі киян засмічує столицю незручно розташованими будинками. Він нам розповідатиме про згубність націоналізму і про виняткову користь від безкорисливої любові до Росії. Адже сам Джангіров палає такою любов’ю. І він хоче поділитися нею з усіма мешканцями Києва.
 
А на завершення свого ток-шоу Джангіров сказав: «Дякую вас». Мені так і захотілося відповісти: «Будь ласка вас». Тільки Джангіров не міг мене почути з того боку екрану. Так ось пишу на «ТК» – раптом я матиму честь бути ним прочитаним.
 
 
«ТК» нагадує, що редакція не завжди поділяє оцінки та погляди авторів публікацій.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13690
Коментарі
11
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Азазело
6016 дн. тому
Носки он пожевал, вместо жвачки, чтобы изо рта не пахло.
Бегемот
6016 дн. тому
"покажите честных журналистов?" Невже немає - жодненького, невже всі брешуть ;-)))? Зранку і звечора - щодня??? А люди чесними бувають? Чи порядними, чи добрими? Це я так з пересердя - ще Амосов казав, що люди - це двоногі щюрі. І я йому вірю - лікар все ж таки. Але це не привід пускати на екран моральних деградантів на зразок джангірова і корча, хоч вони і складно говорять, а їх статура викличе екстаз в еліти центральноафриканських країн. Зрештою, міський канал має розглядати міські теми, а не війну в чечні чи іраці, навіть якщо їх ведуть наші закляті друзі.
вермутЪ
6018 дн. тому
Всьо же лючше, чем Міша ГАв-ГАв із орти.
Колян Алеграфу
6019 дн. тому
Я атец Мікіті Бельского
Алегарф
6019 дн. тому
Колян, а Вы, случайно не сын Мыкыты Бельського? )
Колян
6019 дн. тому
Марусе Максимовой нужно ребеночка от Димы заиметь. Он будет, как он, умный, а самое главное - такой же красивый. И тоже пойдет в телевизионные ведущие. Врать будет, конечно, но это ничего. мама простит: все остальные тоже врут.
мария максимова
6019 дн. тому
Джангиров - самый толковый журналист в этой телекомпании со времен ее основания. При чем тут лысина, господа? Насчет контента - покажите честных журналистов. Насчет оговорки - книг Джангиров прочитал уж точно побольше тех. кто его неумело ругает.
Журналіст
6019 дн. тому
Пане Луканов. а Ваша цидулька теж тхне..... Може заздрите Дімі і теж в телевізор хочете? Та й стунким Вас теж назвати важко))
Алегарф
6020 дн. тому
Вот бы Зварыч подался в телеведущие!.. Я бы тоже начал подтрунивать - мол, посмотрите Америке прямо в лицо : ) Господа, не путайте политику с телевидением! Грешное с... грязным : )
Kate
6020 дн. тому
справді оце тупе "дякую вас" (все одно що "благодарю вам") каже навіть ющ. не читають люди, мови не знають
Джаміля
6020 дн. тому
Цікаво, а перед тим, як вийти в ефір, носки він постірав? Бо в "Хрещатику" ще й досі стоїть сморід джангіровських вонючих носків!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду