Уряд Естонії вирішив створити новий російськомовний телеканал

Уряд Естонії вирішив створити новий російськомовний телеканал

22 Вересня 2014
5198
22 Вересня 2014
12:52

Уряд Естонії вирішив створити новий російськомовний телеканал

5198
Уряд Естонії вирішив створити новий російськомовний телеканал
Уряд Естонії вирішив створити новий російськомовний телеканал

Кабінет міністрів Естонії вирішив виділити гроші на створення нового російськомовного телеканалу на базі суспільно-правового мовлення. Про це повідомляє видання rus.err.ee.

 

Новий телеканал планують запустити у вересні 2015 року.

 

У січні наступного року кошти виділять на розширення російськомовного мовлення в рамках проекту «Актуальна камера». Крім того, додаткове фінансування отримає і «Радіо 4». Як повідомляється, на розширення сітки мовлення потрібно 400 тисяч євро.

 

«Сьогодні ми прийняли принципове рішення, що стосується подальшого розвитку російськомовного телеканалу. Найближчими місяцями ми чекаємо від керівництва ERR детального аналізу того, у скільки обійдеться такий телеканал, які ресурси знадобляться, якою буде програма і які оригінальні передачі треба буде зробити», - сказала міністр культури Урве Тійдус.

 

Остаточно це рішення буде затверджено урядом на поточному тижні.

 

Нагадаємо,  25 липня спеціальний кореспондент російського телеканалу «Звезда» Максим Гриценко і оператор телеканалу В'ячеслав Амелютін були затримані під час проходження прикордонного контролю в аеропорту ім. Леннарта Мері у місті Таллінні (Естонія). Як зазначає редакція, журналісти прибули до Естонії для освітлення щорічної зустрічі ветеранів 20-ї дивізії СС на горі Синімяє.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5198
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду